Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Κέρκυρα - Άρης 3-4

Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με απίστευτη διακύμανση του σκορ, ο Άρης κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος του σκορ από 2-1 σε 2-4 επί της Κέρκυρας και πήρε μία σπουδαία νίκη που τον φέρνει ακόμα και κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.Η 26η αγωνιστική είχε πολλές συγκινήσεις αφού σε ακόμα ένα παιχνίδι είχαμε πολλά γκολ, κλασικά παράπονα από την διαιτησία, ανατροπή του σκορ και καταπληκτικό θέαμα.



Ο Άρης πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και σκαρφάλωσε στους 33 βαθμούς και πλέον μπορεί να ελπίζει σε συμμετοχή στα πλέι οφ.Η ομάδα της Κέρκυρας ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι, όμως ο Άρης κατάφερε να σκοράρει ένα γκολ και να μείνει στο κόλπο.



Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε και ο Άρης πήρε τα ηνία του αγώνα καταφέρνοντας να γυρίσει το σκορ με έναν Καστίγιο που θύμισε στιγμές από τον Ολυμπιακό.


Στοιχεία αγώνα

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νησου)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νιας), Κωστάτας (Αιτ/νιας)
4ος: Κουτσιάυτης (Άρτας)
Παρατηρητής: Καλύβας (Βοιωτίας)
Κέρκυρα (Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Στολτίδης, Καλαντζής, Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Μαζνόβ, Γκουστάβο, Επστάιν, Γραμμόζης, Μακρής.

Στον πάγκο: Αποστολίδης, Δ. Ιωάννου, Τσίγκας, Γιάντσης, Λαμπρόπουλος, Χαμπλ, Μονιάκης.

Άρης (Τσιώλης): Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Κόκε, Φατί, Μίσελ, Μενδρινός (Σακάτα 46'), Λαζαρίδης, Περέιρα (Τόχα 46'), Βανγκέλι, Καστίγιο (Παπαζαχαρίας 83').

Στον πάγκο: Μπαρέρο, Κουλουχέρης, Τόχα, Καζναφέρης, Παπαζαχαρίας, Τσεσνάουσκις, Σακάτα. 

Σκορερ: Μαζνόφ (σουτ 7'), Γραμμόζης (φάουλ 32') -- Φατί (σουτ 27'), Λαζαρίδης (κεφαλιά 65'), Καστίγιο (πλασέ 68'), Κόκε (πλασέ 76)

Κάρτες: Παρασκευαΐδης (κίτρινη 24'), Γραμμόζης (κίτρινη 37'), Γκουστάβο (κίτρινη 71'), Γραμμόζης (δεύτερη κίτρινη /κόκκινη 82'), Τόχα (κίτρινη 84),.





πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου