Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Πανιώνιος - ΑΕΛ 3-3

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι Πανιώνιος και ΑΕΛ μοιράστηκαν βαθμούς και... παράπονα, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης τα έκανε θάλασσα. Δυο πέναλτι, ένα αυτογκόλ, ένα κανονικό γκολ που ακυρώθηκε και ένα χέρι θα συζητηθούν.Το παιχνίδι ήταν πολύ κρίσιμο και για τις δυο ομάδες, καθώς δίνουν μεγάλη μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία. Ο διαιτητής ωστόσο δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αφού έκανε πολλά λάθη και στιγμάτισαν το παιχνίδι.



Στο αγωνιστικό κομμάτι καθαρά η ΑΕΛ ήταν καλύτερη και είχε την κατοχή της μπάλας, όμως ο Πανιώνιος χτύπησε στα στημένα και κατάφερε να προηγηθεί δυο φορές στο παιχνίδι.Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΛ να χάνει αρκετές ευκαιρίες και να πετυχαίνει γκολ στο 8ο λεπτό με τον Πανκράτ, όμως ο διαιτητής το ακύρωσε ως φάουλ του Κούλιτς πάνω στον Κοντοέ γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από τους παίκτες των βυσσινί.



Στη συνέχεια ο Πανιώνιος έκανε δυο τα τέρματα του με πέναλτι του Μήτρογλου, ενώ στη συνέχεια η ΑΕΛ μείωσε με τον Νταμπίζα αν και στη φάση πρέπει να έγινε χέρι του Μετίν. Ο Πανιώνιος φάνηκε να καθαρίζει το ματς με το απευθείας φάουλ του Μπάλαμπαν, όμως οι βυσσινί έφεραν το ματς στα ίσα με το πέναλτι του Ικλέσιας που θα συζητηθεί επίσης και την κεφαλιά του Νταμπίζα στο 88ο λεπτό.

Στοιχεία αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Τρύφων (Δράμας), Γούκος (Ηπείρου)
4ος: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Παρατηρητής: Αμυγδάλης (Σερρών)
Πανιώνιος (Λεμονής): Μάχο, Κβιρκβέλια, Όμο, Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί (Μπάλαμπαν 71'), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Σβέρκος (Λάτκα 59').

Πάγκος: Πρελ, Λάτκα, Μπάλαμπαν, Βαρό, Κούκετς, Αναστασόπουλος, Σαλαλί

ΑΕΛ (Κωστένογλου): Αμπάρης, Μελίσσης (Ταλ 46'), Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Αμπουμπακάρι (Κανόμπιο 64'), Ιγκλέσιας, Κούλιτς, Ρομέου (Κουζέν 46'), Μετίν, Πανκράτ.

Πάγκος: Τσοντοφάλσκι, Ταλ, Κουζέν, Ρέντζας, Βελάσκο, Κολοβέτσιος, Κανόμπιο

Σκόρερ: Γκαλίτσιος (21' κεφαλιά), Μήτρογλου (πέναλτι 32'), Μπάλαμπαν (φάουλ 76') - Σιόβας (αυτογκόλ 62'), Μετίν (πέναλτι 82'), Νταμπίζας (κεφαλιά 86')

Κάρτες: Ιγκλέσιας (κίτρινη 31'), Βενετίδης (κίτρινη 36'), Νταμπίζας (κίτρινη 68'),  Πανκράτ (κίτρινη 78'), Μπάλαμπαν (κίτρινη 79'), Νταμπίζας (δεύτερη κίτρινη και κόκκινη στο 86').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου