Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Έστειλε σπίτι του τον Μπουρούση!

Μετά από απόφαση του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο Γιάννης Μπουρούσης θα βρίσκεται σε άδεια για τον επόμενο μήνα και θα απέχει από όλα τα ματς του Ολυμπιακού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.Επίδειξη δύναμης από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς ο οποίος έστειλε τον Μπουρούση στο... σπίτι του για τον επόμενο ένα μήνα, καθώς ο Έλληνας σέντερ φέρεται να υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα κατά την αποστολή της ομάδας στη Βαλένθια.



Εφόσον, ισχύσει κάτι τέτοιο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας σέντερ θα χάσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 6 Μαρτίου στο κλειστό του Ελληνικού. Ωστόσο, ο Ίβκοβιτς απέδειξε πως δεν... αστειεύεται και πως είναι ο απόλυτος κυρίαρχος των αποδυτηρίων του Ολυμπιακού.Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το περιστατικό στη Βαλένθια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να είναι το τελευταίο διάστημα δυσαρεστημένος με την όλη συμπεριφορά του Μπουρούση.



Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε για την "τιμωρία" του Έλληνα παίκτη αναφέροντας και πρόβλημα με τις τελευταίες ιατρικές εξετάσεις του.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Μετά από απόφαση του προπονητή του Ολυμπιακού Ντούσαν Ίβκοβιτς ο Γιάννης Μπουρούσης θα είναι σε άδεια για ένα μήνα. Ενδιάμεσα θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς επαφές.

Παράλληλα, θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης του πρόσφατου τραυματισμού του στο δεξί του χέρι (εγκάρσιο ράγισμα στο μετακάρπιο του μικρού δαχτύλου του δεξιού του χεριού).

Επίσης, θα γίνει ρύθμιση όλων των μεταβολικών των δεικτών του, όπου έχει διαγνωστεί διατάραξη στις τελευταίες ιατρικές εξετάσεις της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου