Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Πίκρανε τον Τόρες...

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε την καριέρα του στην Τσέλσι ο Φερνάντο Τόρες, καθώς στο ντεμπούτο η πρώην ομάδα του, η Λίβερπουλ, νίκησε με 1-0 μέσα στο "Στάμφορντ Μπριντζ" με γκολ του Ραούλ Μεϊρέλες.Ο Φερνάντο Τόρες αγωνίστηκε για 65 λεπτά, καθώς στο 66ο αντικαταστάθηκε από τον Σαλομόν Καλού.



Ο Ισπανός είχε δύο καλές στιγμές, την πρώτη μόλις στο 2' με σουτ να περνά άουτ (πάνω από το οριζόντιο) και την δεύτερη στο 31' όταν σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά πρόλαβε ο Κάραγκερ και έβαλε την κόντρα.Η Λίβερπουλ ήταν αυτή που είχε την καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου με το δοκάρι σε κενό τέρμα του Μάξι Ροντρίγκες, ενώ το γκολ ήρθε στο 69' από τον Ραούλ Μεϊρέλες.



Ο Πορτογάλος σκόραρε με κοντινό πλασέ μετά από την σέντρα του Στίβεν Τζέραρντ από δεξιά και την κακή έξοδο του Πετρ Τσεχ, έτσι χάρισε στους "κόκκινους" την νίκη, η οποία είναι η 4η με Κένι Νταλγκλίς σε 6 ματς πρωταθλήματος.



Η Λίβερπουλ με αυτήν την επιτυχία ανέβηκε στην 6η θέση και πλέον απέχει 6 βαθμούς από τις Τσέλσι και Τότεναμ που ισοβαθμούν στην 4η, έτσι ελπίζει για Champions League.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Μποζίνγκουα (73' Νταβίντ Λουΐζ), Ιβάνοβιτς, Τέρι, Άσλεϊ Κόουλ, Όμπι Μίκελ (71' Μαλουντά), Εσιέν, Λάμπαρντ, Ανελκά, Ντρογκμπά, Τόρες (66' Σαλομόν Καλού).
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (5-4-1): Ρέινα, Κέλι, Κάραγκερ, Σκρτελ, Άγκερ, Γκλεν Τζόνσον, Λούκας, Τζέραρντ, Ραούλ Μεϊρέλες (83' Ραούλ Μεϊρέλες), Μάξι Ροντρίγκες, Κάιτ.






πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου