Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Εκτός με Εργοτέλη ο Ριέρα

Ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού, Αλμπερτ Ριέρα, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με την Skoda Ξάνθη, αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί στο ματς με τον Εργοτέλη. Ατομικό για τρεις στο Ρέντη.Χωρίς τον Άλμπερτ Ριέρα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Superleague κόντρα στον Εργοτέλη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Ισπανός μέσος των "ερυθρόλευκων" στο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη συμπλήρωσε τέσσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τους Κρητικούς.



Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει: "Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αλμπερτ Ριέρα, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με την Ξάνθη, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, που συνεπάγεται η συμπλήρωση των παραπάνω καρτών, στον αγώνα Ολυμπιακός- Εργοτέλης (25η αγωνιστική)".Από εκεί και πέρα, με μια πρωινή προπόνηση (10.30) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, συνέχισαν οι Πειραιώτες την προετοιμασία τους για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.



Oι Ποτουρίδης, Ουρτάδο και Αβράμ Παπαδόπουλος ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.



Από την προπόνηση απουσίασε ο Νικοπολίδης που επιστρέφει αργά την Τρίτη από το Αμπου Ντάμπι, όπου έπαιξε σε διεθνή φιλικό αγώνα.



Οι "ερυθρόλευκοι" θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Τετάρτη με προπόνηση που θα γίνει και πάλι στις 10:30 το πρωί.








πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου