Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Η Σεντ Ετιέν ανακοίνωσε Μιραλάς!

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Σεντ Ετιέν είναι πλέον και επίσημη, αφού την ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η γαλλική ομάδα."Ο ποδοσφαιριστής είχε δοθεί δανεικός με οψιόν αγοράς στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Τώρα αποκτήθηκε από την ελληνική ομάδα καθώς ενεργοποιήθηκε η οψιόν του την Δευτέρα", αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της Σεντ Ετιέν.



Αυτό σημαίνει πως οι "ερυθρόλευκοι" ξεμπέρδεψαν από το ένα εμπόδιο που είχε να κάνει με την ομάδα και τώρα έχουν μπροστά τους τις συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να ολοκληρωθεί και η συμφωνία και ο Βέλγος να μείνει στον Πειραια για άλλα τρία χρόνια.



Ο Βέγλος "δαίμονας" μέχρι το καλοκαίρι θα αγωνίζεται ως δανεικός στον Ολυμπιακό και από 'κει και πέρα θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για να γίνει ο... γάμος. Φυσικά, οι Πειραιώτες δεν θα περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι και θα ξεκινήσουν από τώρα τις συζητήσεις ακολουθώντας το ρητό: "των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν".



Μην ξεχνάμε άλλωστε πως σε περίπτωση που βρεθεί άλλη ομάδα το καλοκαίρι και δώσει περισσότερα χρήματα για τον Βέλγο, τότε τα δεδομένα θα αλλάξουν, εκτός κι αν ο Μιραλάς έχει βάλει ήδη την υπογραφή του. Γι' αυτό και θα ξεκινήσουν σύντομα οι συζητήσεις για να ολοκληρωθεί μια ώρα αρχύτερα το deal.









πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου