Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Εργοτέλης - ΑΕΚ 2-3

Σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης από το πρωί της Κυριακής, η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη κερδισμένη καθώς επικράτησε με 3-2 επί του Εργοτέλη στην Κρήτη. Με 10 παίκτες από το 58' ο δικέφαλος.αρά τις αρκετές αλλαγές στην βασική ενδεκάδα για την ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ, έστησε άριστα την ομάδα του μέσα στον άσχημο αγωνιστικό χώρο και μέχρι την αποβολή του Μανωλά, ο δικέφαλος ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα.



Οι κιτρινόμαυροι της Αθήνας, πήραν την 4η συνεχόμενη νίκη εκτός έδρας και διατήρησαν το αήττητο στο πρωτάθλημα, μακριά από το σπίτι τους.



Όσον αφορά τον Εργοτέλη, η ομάδα του Καραγεωργίου κυνήγησε το ματς μετά την αποβολή του Μανωλά και θα μπορούσε σε κάποιες στιγμές και ειδικότερα στη φάση του 82', να πάρει έστω την ισοπαλία.

Στοιχεία αγώνα

Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο
Διαιτητής: Π. Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Δ. Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Η. Αλεξέας (Μεσσηνίας)
4ος: Π. Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Ι. Τσαχειλίδης (Πειραιά)

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο, Σίλβα, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Ορφανός (Φραγκουλάκης 53'), Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις (Λεάλ 53')

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Νασούτι, Μανωλάς, Καράμπελας, Καφές, Ματέος, Γεωργέας, Γκερέιρο (Ντιόπ 66'), Λαγός, Μπερνς (Μίτσελ 86'), Μπλάνκο (Μπάχα 73')

Γκολ: Μπλάνκο 36' 0-1, Μπερνς49' 0-2, Λεάλ 60' 1-2, Γεωργέας 90+ 1-3

Καρτες: Φραγκουλάκης 75' - Μανωλάς 38'-58', Ματέος 61'






πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου