Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-3

Ενα γκολ στο όγδοο λεπτό του ματς, από την "χρυσή" μεταγραφή της ΑΕΚ, Μίτσελ, η "Ενωση" αν και έχασε με 3-2 πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά. Σπουδαίο ματς με ανατροπές συναισθημάτων.Μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκού, πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης η ΑΕΚ που με το γκολ του Μίτσελ στο +8 των καθυστερήσεων, πέτυχε το 3-2 και κατάφερε να λυγίσει το "τριφύλλι".

Το λάθος του Καρνέζη στο φινάλε, ουσιαστικά έκαμψε την προσπάθεια των φιλοξενούμενων που με γκολ των Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Βύντρα είχαν την πρόκριση στα χέρια τους. Τελικά, όμως οι γηπεδούχοι με την στήριξη των οπαδών τους και με την τύχη στο πλευρό τους κατάφεραν και προκρίθηκαν για τον ημιτελικό κόντρα στον έτερο "Δικέφαλο του Βορρά".



Διαιτητής: Παππάς Ανδρέας (Αθηνών)
Βοηθοί:  Γκάγκας Δημήτριος (Λάρισας) - Γούκος Δημήτριος (Ηπείρου)
4 διαιτητής:  Αρετόπουλος Αλέξανδρος (Τρικάλων)
Κίτρινες:   Ντιόπ, Γιάχιτς / Λέτο, Βύντρα (2), Σπυρόπουλος



Κόκκινες: Βύντρα

Οι  συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Νασούτι, Μανωλάς, Καφές (53' Μπαχά), Γιάχιτς, Μάκος (79' Μίτσελ), Καράμπελας, Λαγός (72' Μπλάνκο), Ντιόπ, Σκόκο, Λυμπερόπουλος.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα):  Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης (89' Πλεσί), Χριστοδουλόπουλος, Νίνης (79' Σιμάο), Λέτο, Σισέ.








πηγή:www.sports24.gr

1 σχόλιο: