Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Μια αγωνιστική και 140.000 ευρώ σε Ολυμπιακό

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 140.000 ευρώ,τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα αγωνιστούν χωρίς τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη την 25η αγωνιστική στις 6 Μαρτίου.



Παράλληλα με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Τάσος Μητρόπουλος ενώ η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στον φροντιστή της ομάδας Π. Μαρινάκη.
Πιο αναλυτικά η απόφαση:

ΠΑΕ Ολυμπιακός, Π.Μαρινάκη (μασέρ), Τ.Μητρόπουλο (Γεν.Αρχηγό):

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του μασέρ κ. Π.Μαρινάκη στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός:



«Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σ΄ αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις κατά τα στο σκεπτικό ειδικότερα αναφερόμενα. Επιβάλλει



Ι) στην εγκαλουμένη ΠΑΕ την χρηματική ποινή των εκατόν σαράντα χιλιάδων (140.000,00) ευρώ και τη διεξαγωγή ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές κατά πλειοψηφία,



ΙΙ) στον β΄ εγκαλούμενο Π. Μαρινάκη (μασέρ) την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ,



ΙΙΙ) στον γ΄ εγκαλούμενο Τ. Μητρόπουλο την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ».



Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η απόφαση ελήφθη με ψήφους 2-1.Ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Κλουκίνας ζήτησε τα επεισόδια να χαρακτηριστούν ευρείας κλίμακας και να επιβληθεί ποινή δύο αγωνιστικών αλλά επικράτησε η άποψη των δύο άλλων μελών που θεώρησαν ότι είναι εκτεταμένα.






πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου