Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΚ - Πανιώνιος 1-1

Στο άδειο και παγωμένο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ έμεινε ισόπαλη με τον Πανιώνιο, 1-1 και πέταξε βαθμούς για ακόμα ένα παιχνίδι μέσα στο 2011, εντός έδρας. Τα γκολ ο Νίκος Λυμπερόπουλος που έφτασε τα 7 τέρματα και ο Μήτρογλου, 4ο σε 5 ματς.Σε ένα φτωχό και κακό ματς, από άποψη θεάματος, ΑΕΚ και Πανιώνιος έμειναν ισόπαλες 1-1. Ρεκόρ για την ΑΕΚ που δεν έχει νικήσει μέσα στην έδρα της για το 2011. Κακός ο δικέφαλος και πάλι, που βρήκε για ακόμα μια φορά στο πρόσωπο του Λύμπε τον μοναδικό της σκόρερ.



Από την άλλη μεριά ο Πανιώνιος πήρε πολύτιμο βαθμό στο τέλος του αγώνα με χρυσό σκόρερ τον Κώστα Μήτρογλου. Καλό στήσιμο προκειμένου να κλείσει όλες τις τρύπες στην άμυνα του, αλλά στην επίθεση φαινόταν μόνο ο Μπάλαμπαν. Τελικά στο τέλος ο Μήτρογλου μίλησε και πάλι.

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Σ. Μάνταλος,

Βοηθοί:  Π. Τρύφων, Ι. Τουμπακάρης

Κίτρινες κάρτες: Μάκος 43', Καφές 78' - Όμο 78', Κουμορτζί 81'

Γκολ: Λυμπερόπουλος 45'+1, Μήτρογλου 89'

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καφές, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς (Νασούτι 63'), Μάκος, Καράμπελας, Μπλάνκο, Σκόκο (Λεονάρντο 83'), Λυμπερόπουλος, Μπάχα (Μίτσελ 68')

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Γιόνσον (Κουμορτζί 60'), Όμο (Κούκετς 86'), Ριέρα, Μπάλαμπαν, Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης (Σάμαρης 74'), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου