Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής 1-1

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξεπεράσει την Καβάλα και να μπει σε μία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, αφού ήρθε 1-1 με τον Ηρακλή στον Πανθεσσαλικό. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Βόλος έπαιξε φοβερή μπάλα σε ορισμένα σημεία. Θα συζητηθεί το πέναλτι που κέρδισε ο Γηραιός .Σε ένα παιχνίδι με ωραίο θέαμα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, Βόλος και Ηρακλής έμειναν στην ισοπαλία με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να μπουν στα πλέι οφ.



Το γκολ του Ηρακλή πέτυχε ο Μάρα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σε μία φάση που θα συζητηθεί. Εσείς πάντως μπορείτε να δείτε το βίντεο και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Βόλου, που άνοιξε το σκορ νωρίς νωρίς με τον Καπετάνο στο 13ο λεπτό και μέχρι το 30' πίεσε για ένα δεύτερο τέρμα.



Στην επανάληψη ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά και είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή. Μετά το 65ο λεπτό ο Βόλος πήρε τα ηνία του αγώνα και θα μπορούσε να κάνει δυο τα τέρματα του, όμως οι τελικές προσπάθειες ήταν ημιτελείς.



Ο Ηρακλής έφερε το ματς στα ίσα στο 80ο λεπτό, όταν ο Αραμπατζής ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Μόνχε σε μία φάση που θα συζητηθεί.

Στοιχεία αγώνα

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Μπιτσίδης (Θράκης)
4ος: Παππάς (Αθηνών)
Παρατηρητής: Αμυγδάλης (Σερρών)

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Καπετάνος (Ακόστα 74), Ουμπίδες, Μπρέσκα, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Μαρτίν (Σολάκης 77), Σελέζι (Νέμεθ 83), Μόνχε, Άλβαρες.

Ηρακλής (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Κυριαζής, Πάμπλο Λίμα, Κατσαμπής, Παπαστεριανός, Ντάνι, Αραμπατζής, Πίτου (Μάρα 69), Γιάκομπ (Ζερκά 79), Σολτάνι, Μαχόπ (Επαλέ 45).

Σκορερ: Καπετάνος (σουτ 13) - Μάρα (πέναλτι 80)

Καρτες: Μαχόπ (κίτρινη 36), Ντάνι (κίτρινη 44), Επαλέ (κίτρινη 68)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου