Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 1-1

H ΑΕΛ πήρε βαθμό χρυσάφι στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης και μείωσε τη διαφορά από την παραμονή στους τρεις. Δοκάρι για τους βυσσινί με τον Μετίν προς το τέλος του αγώνα.Σε ένα ματς με αρκετό πάθος και σκληρά μαρκαρίσματα η ΑΕΛ έφυγε με έναν χρυσό βαθμό από το γήπεδο του Αστέρα και μείωσε τη διαφορά από τις θέσεις που οδηγού στην παραμονή.



Ο Αστέρας για ακόμα μία φορά δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και όπως όλα δείχνουν θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες.Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες θεάματος, όμως αν αναλογιστεί κανείς την κρισιμότητα του θα καταλάβει πως ο βαθμός ή οι βαθμοί είχαν τη μεγαλύτερη σημασία.



Η ΑΕΛ συνολικά ήταν καλύτερη από τον Αστέρα και δίκαια τσίμπησε τον βαθμό, όμως και οι Αρκάδες είχαν 1-2 ευκαιρίες για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ. Όλα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος, αφού άνοιξε ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με τον Καρέρα, ενώ ο Ρομέου ισοφάρισε είκοσι λεπτά αργότερα.


Στοιχεία αγώνα

Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης
Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Καρατζίκας (Αθηνών)
4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής)

Αστέρας Τρίπολης (Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Φυτανίδης (Φρανκού 86'), Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα, Ουντότζι (Αρσενίεβιτς 59'), Μάρτινς (Φορτούνης 80'), Παπάζογλου.

ΑΕΛ (Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Μελίσσης (Ρέντζας 62'), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (Κολοβέτσιος 50'), Κατσιαρός, Ρομέου, Αμπουχατζίρα, Βενετίδης, Σίμιτς (Πλιάγκας 57'), Μετίς, Κουζέν.

Σκορερ: Καρέρα 13' σουτ - Ρομέου 36' σουτ.

Καρτες: Φυτανίδης (κίτρινη 11'),  Ταυλαρίδης (κίτρινη 39'),  Ουριμπάρι (κίτρινη 64'), Πουλίδο (κίτρινη 72'), Αμπουμπακάρι (κίτρινη 77'),

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου