Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ατρόμητος-Άρης 0-0

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Άρης είχε τις πιο σημαντικές ευκαιρίες (2 δοκάρια), όμως τελικά κανείς από τους δύο δεν πήρε το νίκη στο Περιστέρι. Η ισοπαλία φυσικά και δεν ευνοεί καμία από τους δύο ομάδες.Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, αλλά κανείς δεν τα κατάφερε. Οι μεν Περιστεριώτες ζητούσαν το τρίποντο για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι "κίτρινοι" για να πλησιάσουν προς τις θέσεις των πλέι οφ.



Τελικά, μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό, αν και είχαν τις ίδιες πιθανότητες για τη νίκη. Κι αυτό γιατί ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά ο Άρης έφτασε δύο φορές πιο κοντά στο γκολ.Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό στο πρώτο μέρος, δίχως φάσεις και ρυθμό, ενώ στην επανάληψη τα πράγματα κάπως έφτιαξαν, αφού και οι δύο ομάδες δεν είχαν άλλη λύση από το να πιέσουν για τη νίικη.



Κάπως έτσι ήρθαν ευκαιρίες με σουτ για τους γηπεδούχους και δύο δοκάρια για τους φιλοξενούμενους. Το δεύτερο μάλιστα έγινε στο 90', με τον Καστίγιο να γίνεται ο μοιραίος παίκτης των "κιτρίνων", αφού δεν σημάδεψε σωστά και έτσι χάθηκαν δύο πολύτιμοι βαθμοί.



Μ' αυτό το αποτέλεσμα, οι Περιστεριώτες έπιασαν στους 27 βαθμούς την Ξάνθη, όμως απέχουν μόλις πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ λίγο πιο ψηλά με 29 βαθμούς είναι η ομάδα του Γιάννη Μιχαλήτσου.

Γήπεδο: Περιστερίου

Διαιτητής: Σ. Τριτσώνης

Βοηθοί: Δ. Ευθυμιάδης, Δ. Γούκος

Κίτρινες κάρτες: 8' Δάρλας, 59' Σκόνδρας / 46' Ρονάλντο, 54' Πορτίγια, 63' Μπομπαντίγια

Δοκάρια: 59' Μπομπαντίγια, 90' Καστίγιο

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Ολιβέιρα, Μπαζίνκσι, Νεμπεγλέρας, Αναστασάκος, Σαρμιέντο (82' Φαβάλι), Σφακιανάκης, Δάρλας (46' Σκόνδρας), Τάτος (60' Σαγκανόφσκι), Καμαρά.

Αρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Βανγκέλι, Παπαζαχαρίας, Νέτο, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Πρίττας, Πορτίγια (54' Καστίγιο), Τόχα, Σακατά (78' Σακάτα), Μπομπαντίγια (66' Μπομπαντίγια).






πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου