Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Στον Πειραιά ο Τζιμπούρ!

Ο... τρομοκράτης, Ραφίκ Τζιμπούρ συμφώνησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και θα φορά τα "ερυθρόλευκα" για τους υπόλοιπους έξι μήνες, με οψιόν γι' άλλα δύο χρόνια.Οι φήμες που ακούγονταν τις τελευταίες ημέρες περί "ερυθρόλευκου" ενδιαφέροντος για τον Τζιμπούρ, τελικά αποδείχθηκαν αληθινές.



Ο Αλγερινός επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ πριν λίγες ημέρες, θα παραμείνει στην Ελλάδα και τους υπόλοιπους μήνες, αλλά θα φορά αντί για κιτρινόμαυρα... ερυθρόλευκα.Ο 27χρονος σέντερ φορ, βρίσκεται αυτή την ώρα στα γραφεία της Πειραϊκής ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας και τις επόμενες ώρες αναμένεται και η ανακοίνωση της απόκτησής του.



Η συμφωνία ανάμεσα στον πρώην άσο της ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό είναι για 6 μήνες, ενώ υπάρχει οψιόν για άλλα δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει πως αν ο Αλγερινός, δείξει τον καλό του αγωνιστικό εαυτό και αφήσει εκτός τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του είναι πολύ πιθανόν να παραμείνει στο Λιμάνι.



Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ραφίκ Τζιμπούρ έφυγε από την ΑΕΚ λόγω καβγάδων με τον Μανόλο Χιμένεθ και στην μόνη ομάδα που ήταν πραγματικά ήρεμος και δεν δημιούργησε προβλήματα, ήταν στον Πανιώνιο. Για να είμαστε πιο ακριβείς, στον Πανιώνιο του Έβαλντ Λίνεν.



Έτσι λοιπόν, ότι δεν έγινε πριν από 2μιση χρόνια και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2008, έμελλε να συμβεί τώρα και ο Τζιμπούρ θα φορέσει τα "ερυθρόλευκα". Τότε η ΑΕΚ είχε βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και τον είχε πάρει από τον Πανιώνιο, τώρα ο Ολυμπιακός δίχως να πληρώσει κάποια ομάδα κατάφερε να τον εντάξει στο ρόστερ του. Αν ικανοποιήσει θα μείνει, αν όχι τότε το καλοκαίρι θα ψάξει νέο ποδοσφαιρικό προορισμό.



Όπως καταλαβαίνετε, αυτή είναι η τελευταία και μεγάλη ευκαιρία του Αλγερινού, να αποδείξει πως δεν είναι τόσο... κακό παιδί όσο τον παρουσιάζουν και φυσικά είναι ένας πραγματικά καλός παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά. Τα πράγματα πάντως δεν θα είναι εύκολα, αφού στην γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού υπάρχουν πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές.










πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου