Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Στα ερυθρόλευκα ο Χαβίτο

Ο Χαβιέ Χαβίτο συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Ολυμπιακού και θα φορέσει τα ερυθρόλευκα το ερχόμενο καλοκαίρι. Διαβάστε τη συμφωνία του παίκτη με την ομάδα του Πειραιά.Το σίριαλ της απόκτησης του Χαβίτο από τον Ολυμπιακό όπως φαίνεται έλαβε τέλος, αφού σύμφωνα με τοRedplanet.gr ο Ισπανός άσος συμφώνησε τελικά με τους ερυθρόλευκους.



Μάλιστα ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.Ο 27χρονος άσος θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια τη φανέλα με τον δαφνοστεφανομένο έφηβο στο στήθος με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν συνολικά το 1.5 εκ. ευρώ.



Συγκεκριμένα για τον πρώτο χρόνο θα πάρει 450.000 ευρώ, τον δεύτερο 500.000 ευρώ και τον τρίτο 550.000 ευρώ.



Την ερχόμενη εβδομάδα λοιπόν θα πέσουν οι υπογραφές και θα βγουν οι ανακοινώσεις, με τον παίκτη να συνεχίζει μέχρι το καλοκαίρι στον Άρη, όπου αγωνίστηκε τα τελευταία πέντε χρόνια.



Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες η πλευρά του Άρη του κατέθεσε εδώ και καιρό την δική της πρόταση, που είχε την ίδια χρονική διάρκεια, αλλά ήταν μικρότερη όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι (ύψους 1.1 εκ. ευρώ για τρία χρόνια), όμως ο παίκτης αποφάσισε τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.



Οι κίτρινοι δεν είχαν σκοπό να ανεβάσουν άλλο την προσφορά τους, η οποία ήταν, σύμφωνα με τα όσα λένε οι άνθρωποι της ομάδας, και η καλύτερη που μπορούσε να γίνει.









πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου