Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Και νίκη και Κακά η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης με 2 γκολ του Ρονάλντο νίκησε με 3-2 την Χετάφε μέσα στο "Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ" και διατηρήθηκε 2 βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα, ενώ ο Κακά μπήκε ως αλλαγή στο ματς και επέστρεψε στα γήπεδα μετά από 238 ημέρες.Ο Ρονάλντο με πέναλτι στο 11' άνοιξε το σκορ και το 0-2 έκανε ο Μεσούτ Εζίλ με πλασέ αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα μετά την εξαιρετική ασίστ του Άνχελ Ντι Μαρία στο 19'.



Η Χετάφε μείωσε στο 29' με εκπληκτικό γκολ του Παρέχο, ο οποίος σκόραρε με σουτ έπειτα από φοβερή ατομική προσπάθεια.Το 19ο φετινό του γκολ (20ό σύμφωνα με την Marca*) ο Ρονάλντο το πέτυχε στο 57' με πλασέ μετά την πάσα του Μπενζεμά, με τον Γάλλο να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας.



Ο Κακά μπήκε αλλαγή στο 76' αντί του Μπενζεμά κάνοντας ντεμπούτο στην σεζόν, ενώ στο 81' αποβλήθηκε ο Άλβαρο Αρμπελόα και η Χετάφε απλά κατάφερε να μειώσει στο 85' με τον Αλμπίν για το τελικό 2-3.



Νίκη η Βιγιαρεάλ, απώλεια η Ατλέτικο



Η Βιγιαρεάλ διατηρεί τον πρώτο λόγο για 3η θέση, καθώς νίκησε με 2-0 την Αλμερία στο "Μαδριγάλ" χάρη στα τέρματα των Καταλά και Μπόρχα Βαλέρο, έτσι διατήρησε την απόσταση των 5 βαθμών από την 4η, Βαλένθια.



Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις η Μαγιόρκα νίκησε με 3-0 την Έρκουλες, η Σαραγόσα ξεκόλλησε από την τελευταία θέση νικώντας με 2-1 την Σοθιεδάδ, ενώ η Ατλέτικο έμεινε στο 0-0 με την Σανταντέρ στην Μαδρίτη.








πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου