Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Παναθηναϊκός-Καβάλα 4-2

Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός νίκησε 4-2 την μαχητική Καβάλα και μείωσε και πάλι την διαφορά από τον Ολυμπιακό.
Σισέ και Αμπντούν πέτυχαν από δύο γκολ ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Κατσουράνης και Χριστοδουλόπουλος.Σ' ένα εξαιρετικό ματς που ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός και η Καβάλα πρόσφεραν εξαιρετικό θέαμα δυστυχώς στο άδειο ΟΑΚΑ.



Σισέ και Αμπντούν είχαν από δύο γκολ (το ένα από το σημείο του πέναλτι) αλλά οι "πράσινοι" καλύτεροι και με αρκετά ψυχικά αποθέματα πήραν το "πολύτιμο" τρίποντο πριν το ματς Κυπέλλου την Τετάρτη στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο την ΑΕΚ.Οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι παρά τις απουσίες πρόσφεραν σε αγγλικά πρότυπα εξαιρετικό θέαμα και τελικά οι παίκτες του Φερέιρα ήταν αυτοί που με την ποιότητά τους και με το πάθος τους κατάφεραν να πάρουν την νίκη.





Ο Σισέ με δύο γκολ έφτασε τα 16 στην Σούπερ Λίγκα και οδηγεί την ομάδα του στο "κυνήγι" της κορυφής. Κατσουράνης και Χριστοδουλόπουλος οι σκόρερ των δύο άλλων τερμάτων για τον Παναθηναϊκό, με τον Λάζαρο να έχει δοκάρι και στις καθυστερήσεις.

Διαιτητής:
  Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί:  Γκάγκας Δ. - Αλεξέας Η.
4 διαιτητής:  Τσινιάρης Μ.
Κίτρινες:  Σπυρόπουλος, Σιμάο \ Χργκόβιτς

Οι  συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα):  Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι, Σιμάο, Κατσουράνης, Νίνης (76' Καραγκούνης), Γκοβού (61' Χριστοδουλόπουλος), Λουίς Γκαρθία (61' Μαρίνος), Λέτο, Σισέ.

Kαβάλα (Χένρικ Κάσπερτσακ): Βαγιέχο (λ. τρ. 69' Κατεργιαννάκης), Περτζέλ, Περερίνια, Βουτσίτσεβιτς (67' Γιάννου), Ντικρόκ, Πετκάκης, Καρντόσο, Χργκόβιτς, Ονουάτσι (79' Ναζλίδης), Θεοδωρέλλης, Αμπντούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου