Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 4-2

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ηλία Αναστασάκο, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με το ευρύ 4-2 επί των νησιωτών και πλέον στο Περιστέρι μπορούν να κάνουν όνειρα για Ευρώπη! Αντίθετα, η Κέρκυρα αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να φύγει με κάτι από την Αθήνα και έμεινε πίσω στο κυνήγι της παραμονής.Παιχνίδι αγγλικών προδιαγραφών στο Περιστέρι. Αν και πριν το ματς πολλοί λίγοι θα πίστευαν ότι το εν λόγω παιχνίδι θα μπορούσε να έχει τέτοια εξέλιξη, Ατρόμητος και Κέρκυρα προσέφεραν όμορφο θέαμα και πολλά γκολ στον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου του... αστεριού.
Η ανάλυση

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να αιφνιδιάσει την αντίπαλο του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απειλήσει δυο φορές τον Δημήτρη Κωνσταντίπουλο, στο πρώτο δεκάλεπτο, με ισάριθμες κεφαλιές τους Σαγκανόφσκι και Μελισσά. Η Κέρκυρα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και περίμενε τον αντίπαλο του, έτσι ώστε να τον χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Η υπεροχή των παικτών του Γιώργου Δώνη απέφερε καρπούς στο 22’, όταν ο Σαγκανόφσκι έβγαλε μόνο του τον Αναστασάκο απέναντι από τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας και ο έμπειρος επιθετικός δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει και να ανοίξει το σκορ.

Η χαρά πάντως δεν κράτησε πολύ για τους Περιστεριώτες, αφού με την σέντρα ο Καλαντζής έφερε και πάλι το ματς στα ίσια. Μετά από σουτ του Μακρή από μακριά, ο Μιχαηλίδης έκανε τραγικό λάθος έχασε μέσα από την αγκαλιά του την μπάλα, και ο πρώην παίκτης του Ατρομήτου δεν έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Το παιχνίδι μετά από τα πολύ γρήγορα γκολ πήρε φωτιά. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και πήραν άμεσα ξανά το προβάδισμα. Συγκεκριμένα, στο 29’ πάλι ο Σαγκανόφσκι έδωσε στον Αναστασάκο, ο οποίος με υπέροχο πλασέ νίκησε και πάλι τον Κωνσταντόπουλο.

Στο δεύτερο μισό το μοτίβο του αγώνα δεν άλλαξε και ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε το πάνω χέρι και η Κέρκυρα, έβγανε μπροστά με αντεπιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 54’ όταν μετά από φάουλ, ο Τσίγκας στόπαρε πολύ όμορφα την μπάλα και με γυριστό σουτ έφερε το ματς και πάλι στα ίσια.

Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε μόλις πέντε λεπτά αργότερα, όταν πάλι ο Αναστασάκος έβγαλε στον κενό χώρο τον Καμαρά, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να «πυροβολήσει» τον Κωνσταντόπουλο. Σα να μην έφτανε αυτό, ο Σαρμιέντο στο 67΄ κλείδωσε το ματς για τους γηπεδούχους με πολύ όμορφο διαγώνιο σουτ, έξω από την μεγάλη περιοχή. Η Κέρκυρα προσπάθησε να μειώσει το σκορ, αλλά η καλύτερη της ευκαιρία με τον Φλαβίνιο στο 87' βρήκε στο δοκάρι του Μιχαηλίδη.

Ατρόμητος – Κέρκυρα 4-2
22’ 29’ Αναστασάκος, 59’ Καμαρά, 67’ Σαρμιέντο – 22’ Καλαντζής, 54’ Τσίγκας

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Ναστός, Μελισσάς (45’ Σαμπού), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Καμαρά (80' Φαβάλι), Σαγκανόφσκι
Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Μακρής, Γιάντσης (64’ Ιωάννου), Ιωάννου, Μαϊστόροβιτς, Στολτίδης, Καλαντζής (72’ Λαμπρόπουλος), Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάϊν, Τσίγκας (78’ Φλαβίνιο)
Κίτρινες: Μπαζίνσκι – Μακρής, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Ιωάννου










πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου