Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 2-1

Ο Μετίν ήταν μια ομάδα μόνος του, αγρίεψε και παρότι ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να φέρει τα πάνω κάτω, ο Τούρκος έδωσε ανάσα ζωής στην Λάρισα.
Με δύο δικά του σχεδόν ίδια γκολ, έβγαλε τους «βυσσινί» από την τελευταία θέση και τοποθέτησε εκεί τα «λιοντάρια» του Μόμσιλο Βούκοτιτς που στο ντεμπούτο του προσπάθησε να αλλάξει τον ρου του αγώνα, αλλά ατύχησε… Εκπληκτική εμφάνιση από τον Ραντμαν.

Η Λάρισα ξεκίνησε με Αμπουμπακάρι δίπλα στον Ρομέου στα χαφ, Κουζέν στην επίθεση, πιο πίσω τον Μετίν και Μπλάζεκ-Σίμιτς στα άκρα. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους αγωνίστηκαν με τον Σίντζιτς στα χαφ μαζί με τον Κάστρο, ενώ φανέλα βασικού πήρε και ο Πάρκερ.

Ότι καλό έγινε στο πρώτο μέρος για τους «βυσσινί» πέρασε από τα πόδια του Μετίν που προσπαθούσε σχεδόν μόνος του να ανοίξει την ανασταλτική λειτουργία του Πανσερραϊκού. Ο Τούρκος μίλησε στο 5΄ με την εκτέλεση φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι και στο 44΄ με την εκτέλεση του Ράντμαν, μετά την εξαιρετική πάσα του Μπλάζεκ.

Γενικά η Λάρισα ήταν η ομάδα που προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι, σε αντίθεση με τον Πανσερραϊκό που δεν είχε ούτε μία καλή φάση. Οι διαγώνιες ψηλές σέντρες ήταν επιεικώς άσχετες και δεν είχαν καμία τύχη για τα «λιοντάρια». Επίσης να πούμε για τον Σίμιτς που μάλλον πρέπει να ξαναμάθει τον κανονισμό για το οφσάιντ, όλο εκτεθειμένος ήταν.

Ο Κωστένογλου αναγκάστηκε με την έναρξη της επανάληψης να προβεί σε αλλαγές των Ταλ και Αμπουμπακάρι, όμως αυτό δεν πτόησε τους «βυσσινί». Οκτώ λεπτά μετά ο Μετίν με το ίδιο κόλπο, μόνο που η σέντρα έγινε από αριστερά από τον Κουζέν, έδωσε και δεύτερο χτύπημα στον Πανσερραϊκό. Μάλιστα ήταν τέτοια η πίεση που ένιωθε ο Νταμπίζας που έδωσε μια κλωτσιά και ξήλωσε το σημαιάκι του κόρνερ.

Ο Σίμιτς, που μπορεί και να έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ οφσάιντ, η μόνη φορά που ήταν σε σωστή θέση σκόραρε, όμως ο βοηθός συνηθισμένος καταλόγισε και πάλι ότι ο Σέρβος ήταν εκτός θέσης στο 63΄. Ο Ραντμαν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και μπορούμε να αναφέρουμε ότι έσωσε δύο τετ α τετ που θα έδιναν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Λάρισας.

Οι «βυσσινί» όμως δεν τελείωσαν το ματς και ο Βούκοτιτς με δύο αλλαγές του, έδωσε πνοή στην επιθετική του γραμμή. Και δικαιώθηκε, όταν ο Λεοζίνιο που είχε μπει στο 69΄, τίναξε με αριστερό κεραυνό τα δίχτυα στο 78΄ και έβαλε μαύρες σκέψεις στο μυαλό των φίλων των γηπεδούχων. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Μπλάζεκ μέσα σε ένα λεπτό έφαγε δύο κίτρινες, αφού δεν σταμάτησε να μουρμουράει στον διαιτητή που δεν τον άντεξε και τον έστειλε για ντους μια ώρα αρχύτερα.


Λάρισα – Πανσερραϊκός 2-1
(44΄, 53΄ Μετίν – 78΄ Λεοζίνιο)

Λάρισα: Τσοντοφάλσκι, Ταλ (46΄ Ρέντζας), Ταυλαρίδης, Νταμπίζας, Κατσιαρός, Αμπουμπακάρι (46΄ Ιγκλέσιας), Ρομέου, Μετίν, Μπλάζεκ, Σίμιτς, Κουζέν (76΄ Τσιμπάμπα)
Πανσερραϊκός: Ράντμαν, Παπάζογλου, Μαβένε, Άμο, Παντελιάδης (46΄ Αλβαρεζ), Κάστρο (57΄ Κις), Σίντζιτς (69΄ Λεοζίνιο), Πάρκερ, Γεωργιάδης, Μπέλιτς, Νταλέ

Διαιτητής: Α. Παππάς
Κίτρινες: Νταμπίζας, Μπλάζεκ, Μπέλιτς, Σίντζιτς, Κις, Πάρκερ
Κόκκινες: Μπλάζεκ












πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου