Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 1-1

Με βαθμολογική απώλεια ξεκίνησε το 2011 για τον ΠΑΟΚ, που αν και προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό στις Σέρρες, ισοφαρίστηκε στο 72', πληρώνοντας την κακή του εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όταν και σκόραραν στο 2ο λεπτό με τον Σαλπιγγίδη μετά από ωραία πάσα του Αθανασιάδη.



Μάλιστα, θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κι άλλο γκολ, αν ήταν πιο προσεκτικοί στη τελική προσπάθεια.Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Πανσερραϊκός δεν έκανε καμία ευκαιρία στο 1ο ημίχρονο. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ισοφάρισε με τον Γεωργιάδη (72'), ενώ δοκάρι είχε στις καθυστερήσεις από πλευράς ΠΑΟΚ ο Τσιρίλο.



Στο 43' αντικαταστάθηκε ο Ζουέλα από τον Σαβίνι, αφού τραυματίστηκε στο δεξί πόδι, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση.


Διαιτητής: Δ. Θάνος

Βοηθοί: Δ. Μπιτσίδης, Χ. Μαγιάννης

Κίτρινες κάρτες: Λεοζίνιο, Κάστρο - Σνάουτσνερ, Σαβίνι

Γκολ: 2' Σαλπιγγίδης (0-1), 72' Γεωργιάδης (1-1)

Πανσερραϊκός (Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Άλβαρες, Παντελιάδης, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Κάστρο, Σουμπίνιο (66' Ανάκογλου), Μπέλιτς (82' Τάντιτς), Νταλέ, Μαβενέ, Λεοζίνιο (89' Κέρλα)

ΠΑΟΚ (Χάβος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Κοντρέρας, Λίνο, Φωτάκης, Σνάουτσνερ, Τσουκαλάς (85' Παπάζογλου), Αθανασιάδης (68' Κάτσε), Ζουέλα (43' Σαβίνι)








πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου