Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Κέρκυρα - ΑΕΛ 1-0

Η Κέρκυρα πήρε μία σημαντική νίκη επί της ΑΕΛ με 1-0 και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια της να παραμείνει στην κατηγορία. Τραγικοί για ακόμα μία φορά οι βυσσινί που μόνο με θαύμα θα γλυτώσουν τον υποβιβασμό.Σε ένα παιχνίδι κρίσιμο και για τις δυο ομάδες η Κέρκυρα ήταν εκείνη που κέρδισε δίκαια την ΑΕΛ και κρατάει στα χέρια της την υπόθεση παραμονή.



Οι βυσσινί παρατάχθηκαν πολύ αμυντικά και το πλήρωσαν στο τέλος, με αποτέλεσμα τώρα να βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στην δεύτερη κατηγορίαΤο παιχνίδι ξεκίνησε με την Κέρκυρα να είναι καλύτερη από την ΑΕΛ και να ζητάει πέναλτι στην αρχή του αγώνα σε μαρκάρισμα του Βελάσκο στον Επστάιν, με τον διαιτητή ωστόσο να μην το δίνει.



Στη συνέχεια η ΑΕΛ ισορρόπησε το ματς χωρίς όμως να δημιουργεί φάσεις μπροστά από την εστία του Κωνσταντόπουλου. Ο Νίκος Κωστένογλου άργησε αρκετά να κάνει αλλαγές, με αποτέλεσμα όταν μπήκε το γκολ να είναι ήδη πολύ αργά για κάποια αντίδραση.

Στοιχεία αγώνα

Γήπεδο: Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας.
Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης, Βασιλειάδης (Μακεδονίας)
4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Χατζής (Καρδίτσας)

Κέρκυρα (Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Χαμπλ (Δ. Ιωάννου 83'), Μακρής, Στολτίδης, Γκουστάβο, Επστάιν, Καλαντζής(Η. Ιωάννου 72'), Τσίγκας(Μαζνόν 63').

ΑΕΛ (Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Βενετίδης(Τσιμπάμπα 76'), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Βελάσκο (Ρομέρου 20'), Κατσιαρός, Ταλ, Ιγκλέσιας, Σίμιτς, Μετίν(Μπλάζεκ 72'), Κουζέν.

Σκορερ: Μαζνόφ (74' σουτ).

Καρτες: Κουζέν (κίτρινη 34'), Στολτίδης (κίτρινη 39'), Βενερίδης (κίτρινη 45'), Κατσιαρός (κίτρινη 62'), Γκουστάβο (κίτρινη 84'), Τσιμπάμπα (κίτρινη 90'), Μπλάζεκ (κίτρινη 90')













πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου