Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός Βόλου- ΠΑΟΚ 0-3

Μετά από ένα ματς που ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω επεισοδίων, ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαίο "διπλό" στον Βόλο επί του Ολυμπιακού με 3-0. Ο Σαλπιγγίδης έχασε πέναλτι για τον "δικέφαλο του βορρά". Καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Ολυμπιακός Βόλου που είχε πολλές ευκαιρίες και δοκάρι με τον Καπετάνο.Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή του, ωστόσο ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε στον Βόλο. Ο "δικέφαλος του βορρά" με γκολ των Λίνο, Βιερίνια και Σαλπιγγίδη, επικράτησε με 3-0, Ολυμπιακού Βόλου και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς.



Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλο ένα γκολ, καθώς ο Σαλπιγγίδης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι. Από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου, δικαιούταν κάτι πολύ περισσότερο από το ματς, καθώς ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια είχε και δοκάρι με τον Καπετάνο, αλλά έπεσε και πάνω στον πολύ καλό Κώστα Χαλκιά που κράτησε το μηδέν.Το παιχνίδι πάντως στιγματίστηκε από τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα και για τον λόγω αυτό το ματς ξεκίνησε με μισή ώρα καθιυστέρηση. Συγκεκριμένα, μία ώρα πριν την προγραμματισμένη (19.30) έναρξη της αναμέτρησης, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φέρεται να προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια και τότε άρχισαν τα επεισόδια, εκτός γηπέδου με τους Αστυνομικούς.



Στην συνέχεια, οι φίλοι των δύο ομάδων, άρχισαν να ανταλλάσσουν καθίσματα και φωτοβολίδες, με την Αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων με την αναμέτρηση να ήταν στον "αέρα". Τελικά ένα τέταρτο πριν την προγραμματισμένη έναρξη του ματς, τα πνεύματα ηρέμησαν και εξαλείφθηκε ο κίνδυνος της οριστικής αναβολής του αγώνα.



Όσον αφορά το ματς, το πρώτο ημίχρονο ήταν μαγική εικόνα. Ο Ολυμπιακός Βόλου, ήταν πολύ καλύτερος μέσα στο γήπεδο, αλλά ο ΠΑΟΚ πιο εύστοχος με δύο ενέργειες κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό ήταν το ίδιο. Ο Ολυμπιακός Βόλου πίεσε τον ΠΑΟΚ για να σημειώσει κάποιο γκολ, αλλά ο "δικέφαλος του βορρά" είχε σε πολύ καλή ημέρα τον Κώστα Χαλκιά ο οποίος κράτησε το μηδέν για την ομάδα του και τις έδωσε μια πολύ μεγάλη νίκη στον Βόλο, η οποία ήταν η πρώτη μετά από τρία εκτός έδρας παιχνίδια. Είχε προηγηθεί η ήττα στην Κέρκυρα και η ισοπαλία στις Σέρρες.



* Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι Μόνχε και Χαλκιάς τίμησαν με ανθοδέσμες την μνήμη του δημοσιογράφου Γιώργου Πλακίδα που έχασε τη ζωή του πριν από ένα χρόνο, στην Ρόδο σε αποστολή με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διαιτητής/ Βοηθοί: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)/ Πάνου (Αιτ/νίας), Ελευθερίου (Αθηνών)

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ψυχογιός (55' Ακόστα), Μητρόπουλος (46' Σολάκης), Τομάς, Ντολεζάι, Καπετάνος (69' Πλιάγκας), Μάρτιν, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Μόνχε, Μπρέσκα.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Τσουκαλάς (74' Μπαλάφας), Γκαρσία, Κουτσιανικούλης (83' Μουσλίμοβιτς), Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (54' Ίβιτς).

Κίτρινες κάρτες: Μητρόπουλος (16', Ολυμπιακός Βόλου), Ντολεζάι (33', Ολυμπιακός Βόλου), Σολάκης (65', Ολυμπιακός Βόλου), Ζαραδούκας (77', Ολυμπιακός Βόλου), Σανκαρέ (85', Ολυμπιακός Βόλου)- Αθανασιάδης (37', ΠΑΟΚ), Σνάουτσερ (49', ΠΑΟΚ), Κουτσιανικούλης (57', ΠΑΟΚ)

Σκόρερ: Λίνο (20', ΠΑΟΚ), Βιερίνια (43', ΠΑΟΚ), Σαλπιγγίδης (87', ΠΑΟΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου