Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Άρης - Πανιώνιος 0-2

Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν εντυπωσιακός στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πανιωνίου, αφού με δύο γκολ μέσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" χάρισε τη νίκη με 2-0 στους "κυανέρυθρους" επί του Άρη.Το πρώτο 15λεπτο του αγώνα δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις σε όσους τον παρακολουθούσαν, αφού εκτός από ένα σουτ του Μίτσελ στο 2ο λεπτό, που απέκρουσε ο Μάχο, οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.



Η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία σημειώθηκε στο 16', όταν ο Νέτο σέντραρε από δεξιά και ο Λαζαρίδης πήρε μία κεφαλιά λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Μάχο ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ.



Τρία λεπτά αργότερα, μόλις στην πρώτη καλά οργανωμένη επίθεσή του, ο Πανιώνιος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Κώστα Μήτρογλου να σκοράρει στο παρθενικό του παιχνίδι με την κυανέρυθρη φανέλα. Ο Γιόνσον σέντραρε από δεξιά, ο Οριόλ έκανε τραγικό λάθος, αφού η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του και στρώθηκε στον Μήτρογλου, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε με ωραίο πλασέ να κάνει το 0-1.



Μετά το γκολ, ο Άρης άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση. Αρχικά ο Χαβίτο στο 23' σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μάχο με διπλή προσπάθεια κατάφερε να μαζέψει την μπάλα. Ο έλεγχος ήταν για τους "κίτρινους", κάτι που φαινόταν και από τα κερδισμένα κόρνερ (8-0), αλλά δεν υπήρχε ουσία στο παιχνίδι τους. Μάλιστα, το 1ο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέρω φάσεις για τους γηπεδούχους.



Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με φάση για τον Άρη, αφού στο 51' ο Νέτο βρήκε με ωραία σέντρα τον Τσέζαρεκ, αλλά η κεφαλιά του Κροάτη επιθετικού πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, από σέντρα του Μίτσελ, ο Καζναφέρης μπήκε στην πορεία της μπάλας, αλλά δεν τη βρήκε καλά, με συνέπεια ο Μάχο να μπλοκάρει.

Διαιτητής: Σ. Μάνταλος

Βοηθοί: Δ. Μπιτσίδης, Χ. Μαγιάννης

Κίτρινες κάρτες: Φατί - Κοντοές, Τσότσαλιτς, Σάμαρης, Αναστασόπουλος

Γκολ: 19', 90' Μήτρογλου

Άρης: Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Τόχα (80' Πορτίγια), Τσέζαρεκ, Κατίδης (67' Αραβίδης), Φατί, Μίτσελ, Καζναφέρης (58' Τσεζνάουσκις), Χαβίτο, Λαζαρίδης

Πανιώνιος: Μάχο, Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Όμο, Τσότσαλιτς (80' Αναστασόπουλος), Κουμορτζί (57' Γουνδουλάκης), Ριέρα, Μήτρογλου, Μπάλαμπαν (64' Σάμαρης)









πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου