Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-2

Ενα γκολ στο 35ο δευτερόλεπτο του Σισέ και ένα του Χριστοδουλόπουλου στις καθυστερήσεις ήταν αρκετά για να αποδράσει ο ΠΑΟ από τα Πηγάδια της Ξάνθης και να μειώσει την διαφορά από την κορυφή.Ενα γκολ στην αρχή (1') και ένα στο φινάλε (92') ήταν αρκετά για τον Παναθηναϊκό να κάνει θετικό ποδαρικό στο 2011 με νίκη στην Ξάνθη.

Το "τριφύλλι" με γκολ των Σισέ και Χριστοδουλόπουλο πέρασαν νικηφόρα όπως και πέρσι με 2-0 από μια δύσκολη έδρα και ατενίζουν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.Τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό έδωσαν ως απάντηση... οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα στα Πηγάδια. Σε μια δύσκολη έδρα το "τριφύλλι" διατήρησε την καλή του παράδοση τα τελευταία χρόνια και πέρασε και πάλι αλώβητο παραμένοντας "ζωντανό" στην μάχη του τίτλου.

Γνωρίζοντας πως έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν με τον συνήθη ύποπτο και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Τζιμπρίλ Σισέ και "κλείδωσαν" την νίκη τους με γκολ του Χριστοδουλόπουλου στις καθυστερήσεις του ματς.


Διαιτητής:
 Δ. Καλόπουλος

Βοηθοί: Σαραϊδάρης, Μπαλτάς

Κίτρινες κάρτες: Αντεφέμι, Πόι / Κατσουράνης, Βύντρα, Σαριέγκι, Σισέ

Γκολ: Σισέ 1', Χριστοδουλόπουλος 92'

Σκόντα Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Λυμπερόπουλος, Μπόατενγκ, Βάλλας, Κωστούλας, Τζάγκι, Μαρσελίνιο (63' Μπούγκα), Αντεφέμι (50' Βασιλακάκης), Κατόνγκο, Μπέρτος, Πόι (76' Αλτιπαρμακόβσκι), Σουάνης.
 
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνη, Νίνης (82' Μαρίνος), Γκοβού (66'  Χριστοδουλόπουλος), Λέτο (89' Λουίς Γκαρθία), Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου