Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός Π. 0-1

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς πέρασε και από τον νικηφόρα και από τον Βόλο, χάρη στον Φουστέρ που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς και έτσι διατήρησε το +7, ενώ έσπασε το ρεκόρ του (1973-74) κάνοντας το 8 στα 8, δίχως μάλιστα να δεχτεί γκολ.Το "ερυθρόλευκο" τρένο (έστω κι αν σήμερα φορούσαν μπλε), συνεχίζει την πορεία του προς τον τίτλο, ασταμάτητο! Οι Πειραιώτες έφυγαν και από τον Βόλο με το τρίποντο στις αποσκευές τους και τελείωσαν όλα τα ματς της επαρχίας μονάχα με νίκες.



Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, έκαναν το 8 στα 8 και έσπασαν το ρεκόρ της ομάδας του Ολυμπιακού το 1973-74, όπου ναι μεν είχαν 6 νίκες σε ισάριθμα ματς, αλλά τόσες ήταν τότε και οι ομάδες της επαρχίας. Κι όλα αυτά βέβαια, δίχως να δεχτούν ούτε ένα γκολ, κάτι που δύσκολα αναμένεται να ξανασυμβεί! Δίχως αμφιβολία μεγάλο κατόρθωμα για τους Πειραιώτες.Και τα ρεκόρ, δεν σταματούν εκεί για τον Ολυμπιακό, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε έσπασε την προσωπική του επίδοση νικών. Συγκεκριμένα, αυτό ήταν το όγδοο συνεχόμενο τρίποντο των Πειραιωτών στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ το καλύτερο ρεκόρ της πρώτης θητείας του Ισπανού στον "ερυθρόλευκο" πάγκο, ήταν το 7 στα 7.

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διαιτητής: Δ. Καλόπουλος

Βοηθοί: Δ. Σαραϊδάρης, Λ. Βασιλειάδης

Κίτρινες: 14' Μπερτόλντι, 67' Τόμας

Γκολ: 19' Φουστέρ

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης):  Γιακούποβιτς, Σολάκης (59' Ακόστα), Ντολεζάι, Ρόκας, Σελέζι, Τομάς, Καπετάνος (71' Μητρόπουλος), Μπερτόλντι (46' Μαρτίν), Μόνχε, Μπρέσκα, Άλβαρες


Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Μιραλάς (73' Ζαϊρί), Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς (61' Τζιμπούρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου