Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Εργοτέλης-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος, αλλά έμεινε στο μηδέν με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Παγκρήτιο και για αυτό ευθύνεται ο τερματοφύλακας Γιακούποβιτς.
Οι Κρητικοί αν και έμειναν με δέκα παίκτες ήταν αυτοί που έκαναν τις μεγάλες φάσεις, ενώ φωνάζουν σωστά και για ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις.
Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη στο πρώτο ημίχρονο. Αμυντικά και με ενισχυμένο κέντρο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα ώστε να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ. Φευ. Ο χρόνος κύλησε με μόλις δύο φάσεις και ανούσιο ρυθμό. Γιακούποβιτς και Δασκαλάκης σταμάτησαν τους Βερπακόφσκις και Μόνχε αντίστοιχα, ενώ ο ο Εργοτέλης ήταν πιο δραστήριος από τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου έδειχνε να έχει μπλοκάρει τους Κρητικούς αλλά και τον εαυτό του.
Οι Κρητικοί μπήκαν ορεξάτοι και στο δεύτερο μέρος, είχαν δοκάρι με τον Σασιασβίλι, όμως ο Ολίσε δέχθηκε στο 58΄ απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα με το χέρι στον Αλβάρεζ, ο οποίος πάνω στη φάση του έκανε σκληρό τάκλιν.
Με παίκτη παραπάνω και με την είσοδο του Μπρέσκα ο Ολυμπιακός Βόλου έγινε πιο επικίνδυνος. Οι Βολιώτες στρίμωξαν τον Εργοτέλη, ο οποίος στηρίχθηκε στις αντεπιθέσεις με τον Μπέτο και έφτασε μια ανάσα από το γκολ με τον Μπουντιμίρ και τον Γιακούποβιτς να σώζει.
Στις καθυστερήσεις ο Μπουντιμίρ γκρεμίστηκε στην περιοχή, φάση καθαρό πέναλτι, το οποίο δεν δόθηκε.

Εργοτέλης-Ολυμπιακός Βόλου 0-0-
Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο, Σίλβα, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης (2΄Κυριακίδης), Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις (61΄ Μπέτο)
Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Καπετάνος (85΄ Πλιάγκας), Ρίκκα (52΄ Μπρέσκα), Ρόκας (70΄ Σολάκης), Αλβάρεζ, Μαρτίν, Σανκαρέ, Μόνχε, Ζελέσι
Διαιτητής: Παμπορίδης
Κίτρινες κάρτες: Ρουμπάκης / Ντολεζάι, Αλβάρεζ, Σανκαρέ
Κόκκινες κάρτες: Ολίσε 58΄












πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου