Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΑΕΚ- Κέρκυρα 0-0

Δεν ξεκίνησε καλά την χρονιά η ΑΕΚ, η οποία στο "παγωμένο" ΟΑΚΑ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με την Κέρκυρα. Ανούσια η υπεροχή του "δικεφάλου".Με το "αριστερό" μπήκε στο 2011 η ΑΕΚ.
Η ομάδα του Μανόλομ Χιμένεθ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague, δεν κατάφερε στο "παγωμένο" ΟΑΚΑ να κάμψει την αντίσταση της Κέρκυρας και αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0). Η Ένωση ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, παίζοντας μονότερμα τους φιλοξενούμενους, ωστόσο αυτή η υπεροχή ήταν ανούσια, καθώς δεν βρήκαν οι παίκτες της τον δρόμο προς τα δίχτυα.


Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Χιμένεθ, δημιούργησε πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ, ενώ στο δεύτερο οι "κιτρινόμαυροι" ήταν απελπιστικά άστοχοι. Από την άλλη η Κέρκυρα παρατάχθηκε στο ΟΑΚΑ, με μοναδικό στόχο να μην δεχθεί γκολ και τα κατάφερε, καθώς επιθετικά δεν έκανε τίποτα στην αναμέτρηση. Αυτό που ήθελε πάντως το πήρε και ήταν ένας βαθμός σε εκτός έδρας παιχνίδι. Με την ισοπαλία αυτή, η ΑΕΚ έφτασε στους 24 βαθμούς, ενώ η Κέρκυρα πήρε στους 20.




Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής/ Βοηθοί: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)/ Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Φώσκολου (Πειραιάς)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Νασούτι, Δέλλας, Γεωργέας, Μάκος (76' Γκερέιρο), Καφές, Έντερ (56' Λεονάρντο), Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο (81' Αμπντουραχμάνι).

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (62' Γιάντσης), Μίχος, Τσίγκας, Παρασκευαΐδης (84' Χαμπλ), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Ηλ. Ιωάννου (91' Δ. Ιωάννου), Μακρής.

Κίτρινες κάρτες: Μπλάνκο (58', ΑΕΚ), Καφές (76', ΑΕΚ)- Μαϊστόροβιτς (70', Κέρκυρα), Παρασκευαϊδης (76', Κέρκυρα), Μακρής (84', Κέρκυρα)










πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου