Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ροντέο η Superleague

"Μπροστινέ", "λαμόγιο" "έλα να τα πούμε έξω" και άλλα ωραία ειπώθηκαν στην σημερινή συνεδρίαση της Superleague, με πρωταγωνιστές Μαρινάκη, Πατέρα, Κωνσταντινίδη (της ΑΕΚ) και Μπέο.Αν και πλησιάζουμε τα Χριστούγεννα η Σουπερλίγκα έγινε ροντέο την Παρασκευή, καθώς η συνεδρίαση του ΔΣ, έφερε αντιμέτωπους τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιώργο Κωνσταντινίδη που εκπροσωπεί την ΑΕΚ, τον Αχιλλέα Μπέο και τον Νικόλα Πατέρα, ενώ είχαμε και απευθείας σύγκρουση Μαρινάκη-Πατέρα, που κατά τ' άλλα θα εκπροσωπήσουν την Superleague σε σύσκεψη κατά της βίας!



Οι διάλογοι που διέρρευσαν αναδεικνύουν το ...χριστουγεννιάτικο πνεύμα και την καλή διάθεση των ανθρώπων της διοργανώτριας αρχής. Άλλωστε όλοι δίνουν αγώνα κατά της βίας (βοήθειά μας).Ο πρόεδρος της Superleague έκανε δριμύτατη επίθεση στην ΑΕΚ, για τα μέτρα ασφαλείας που κατά την άποψή του δεν είχαν ληφθεί στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι ΑΕΚ-Ολυμπιακού. Ο κ.Κωνσταντινίδης, που παλαιότερα εργαζόταν στον Παναθηναϊκό και τώρα είναι σύμβουλός του Στ.Αδαμίδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ, αντέδρασε στα λεγόμενα Μαρινάκη. Πες-πες, το κλίμα βάρυνε και ακούστηκαν φράσεις του στυλ "έλα πάμε έξω, αλλά χωρίς μπράβους" (Κωνσταντινίδης) και"να έρθω εκεί να σε πιάσω όπως οι μπράβοι τον Φουστέρ" (Μαρινάκης)!



Η παρέμβαση του Πατρίκ Κομνηνού γλίτωσε τα ...χειρότερα, αν και οι δυο άνδρες είχαν κι άλλο διάλογο, έξω από την αίθουσα της συνεδρίασης, όπου φάνηκε μάλιστα να τα βρίσκουν!



Ο κ.Μαρινάκης έκανε λόγο και για ανυπαρξία της αθλητικής δικαιοσύνης, με αφορμή την πτώση της ποινής του Παναθηναϊκού. "Να μιλάς σαν πρόεδρος της Superleague και όχι σαν εκπρόσωπος της Θύρας 7" ήταν η αντίδραση του Νικόλα Πατέρα. Η παρεμβολή του Αχιλλέα Μπέου άναψε τα λαμπάκια του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που άρχισε να φωνάζει: "Τι θες εσύ εδώ; Είσαι υπόδικος και λαμόγιο"!



Ο κ.Μπέος απάντησε: "Είσαι Φιλιππίδης!", κάνοντας έξαλλο τον κ.Πατέρα που ανταπάντησε: "Τι θες εσύ; Ούτε το 10% των μετοχών του Ολυμπιακού Βόλου δεν έχεις". Η απάντηση του κ.Μπέου ήταν στο ίδιο μήκος κύματος: "Είσαι Φιλιππίδης και Μήτσου. Μπροστινός! Να μας πεις εσύ πόσες μετοχές έχεις";



"Ευτυχώς που δεν έχω το όνομα Μπέος στην κοινωνία, να με κυνηγάει κάθε μέρα η αστυνομία και τα δικαστήρια" είπε με τη σειρά του ο κ.Πατέρας, ενώ ο Αχιλλέας Μπέος αποβαλλόταν από την αίθουσα.



Αυτά τα ωραία έγιναν στη διάρκεια του ΔΣ, ενώ είχε αποφασιστεί Μαρινάκης και Πατέρας να πάνε από κοινού στη σύσκεψη κατά της βίας! Θα είναι μαζί με τους Πατρίκ Κομνηνό, Γιώργο Μποροβήλο και Γιάννη Μώραλη στην σύσκεψη που έχει συγκαλέσει την ερχόμενη Δευτέρα, ο ΓΓΑ κ.Μπιτσαξής



Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, πέραν των παραπάνω, επρόκειτο να συζητηθεί και το θέμα της διαιτησίας, καθώς είχαν προσκληθεί να παραστούν ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βασίλης Τεροβίτσας και ο Διευθυντής Ανάπτυξης Διαιτησίας, Κύρος Βασάρας. Αμφότεροι όμως ήταν στο ΔΣ της ΕΠΟ, οπότε θα εμφανιστούν σε νέα συνεδρίαση.



Πριν από τους... διαλόγους:
Εγκρίθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος από τη 16η έως και την 22η αγωνιστική. Το πρόγραμμα των αγωνιστικών από την 23η μέχρι και την 26η θα ανακοινωθεί εντός του Ιανουαρίου, ενώ οι αγώνες στις τελευταίες αγωνιστικές (27η-30η) θα διεξαχθούν την ίδια μέρα και ώρα.
Έγινε ενημέρωση από τη διοίκηση για την επέκταση της χορηγίας του πρωταθλήματος από τον ΟΠΑΠ μέχρι την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.
Δόθηκαν στις ΠΑΕ-μέλη οι προδιαγραφές για το πρόγραμμα Αδειοδότησης της UEFA (Κανονισμός Υποδομής Γηπέδων της UEFA και Κανονισμός Αδειοδότησης Ομάδων και Οικονομικού «Ευ Αγωνίζεσθαι» UEFA-ΕΠΟ), οι οποίες θα μελετηθούν από επιτροπή αποτελούμενη από τέσσερις ΠΑΕ (Ηρακλής, Καβάλα, SKODA Ξάνθη και Ολυμπιακό), προκειμένου να καταρτιστεί το πλαίσιο εφαρμογής του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.
Το πρόγραμμα που έχει βγει μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα της Superleague: www.superleaguegreece.net








πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου