Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2010

Αναμένει "sold out" με Ατρόμητο

Τα δύο παιχνίδια με Ατρόμητο την Κυριακή και το φιλανθρωπικό ματς κατά την φτώχειας την ερχόμενη Τρίτη, απασχολούν την διοίκηση του Ολυμπιακού.
Μετά από δύο εκτός έδρας αγώνες ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην έδρα του απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου με στόχο να πετύχει μία ακόμα εντός έδρας νίκη.
Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κερδίσει και τα έξι ματς στο Καραϊσκάκης και θα υποδεχτούν τον Ατρόμητο με σκοπό να αυξήσουν το σερί τους, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους.
Παρότι ο αντίπαλος δεν είναι ιδιαίτερα εμπορικός στην διοίκηση περιμένουν sold out ανάλογο με αυτό που είχε γίνει στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε από την Δευτέρα και η ζήτηση του ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ όσον αφορά τα εισιτήρια του ματς αναφέρει: "H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενόψει του αγώνα του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 12/12/2010 και ώρα 17:15, με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου  "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη θύρα 17, από την Δευτέρα 6/12 με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00.

Όσοι επιθυμούν VIP εισιτήριο, μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" , ή στα τηλέφωνα 210 48 00 901.

Επιπλέον οι φίλαθλοι από την επαρχία μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο τηλ. 210 48 00 909, για να προμηθευτούν εισιτήριο ή τα εισιτήρια που επιθυμούν.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Επίσης εισιτήρια θα διατεθούν μέσω CITIBANK από την Δευτέρα 6/12 έως και την Πέμπτη 9/12 στο τηλ. 801 500 7777 - τηλεφωνική αγορά έως δύο (2) εισιτηρίων για κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA.

Η παραλαβή των εισιτηριών θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 5 του σταδίου  "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Παρασκευή 10/12 από τις 10:00 - 18:00 και την Κυριακή 12/12 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει το αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει. Τιμές εισιτηρίων: 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 45 €, 100 € (VIP)".

Στον Ολυμπιακό ευελπιστούν σε ανάλογη συμμετοχή του κόσμου στο φιλανθρωπικό ματς κατά την φτώχειας την Τρίτη, λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα, αλλά και το πρεστίζ που προσδίδουν τέτοιοι αγώνες σε ένα σύλλογο.
πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου