Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Mε κόσμο κόντρα στον Βόλο

Εν μέρει δεκτή έγινε η έφεση του Παναθηναϊκού που θα αγωνιστεί έχοντας τη συμπαράσταση των φιλάθλων του στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ. Έπεσε στις 72.000 ευρώ το χρηματικό πρόστιμο στους "πράσινους".
Η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ έκανε εν μέρει δεκτή την έφεση του Παναθηναϊκού κατά της πρωτόδικης απόφασης της τιμωρίας του με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο ύψους 82.000 ευρώ για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.
Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι οι "πράσινοι" θα αγωνιστούν έχοντας τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.
Παράλληλα το πρόστιμο στο "τριφύλλι" από τις 82.000 ευρώ, έπεσε στις 72.000 ευρώ. Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, στα επεισόδια ευρείας κλίμακας που έγιναν στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό δεν αποδείχτηκε ότι υπήρχε συμμετοχή φίλων των "πράσινων".
Με όλα αυτά ο Παναθηναϊκός θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων του στην επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση του για το πρωτάθλημα ενώ ήδη φέτος έχει αγωνιστεί ήδη δύο φορές κεκλεισμένων των θυρών.
Η αρχή είχε γίνει στην πρεμιέρα και το παιχνίδι με την Ξάνθη που είχε διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου όπου ο Παναθηναϊκός "κουβαλούσε" τιμωρία από την περυσινή σεζόν, ενώ ακολούθησε η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ όπου το "τριφύλλι" αγωνίστηκε χωρίς τη συμπαράσταση των φιλάθλων του λόγω των επεισοδίων στην αναμέτρηση με την Καβάλα.

H ανακοίνωση ανέφερε:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ΄ αριθμ. 341/2010 απόφασης της ΠΕ/Super League και επιβάλλει στην ΠΑΕ συνολική χρηματική ποινή 72.000 ευρώ.

Σε πρώτο βαθμό στην ΠΑΕ είχε επιβληθεί ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή 82.000 ευρώ (αγώνας Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός στις 4/12/2010".







πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου