Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Εκτός κορυφής η Άρσεναλ, ντροπή για Λίβερπουλ

Η Άρσεναλ έκανε ανατροπή στο "DW Stadium" με γκολ των Αρσάβιν και Μπέντνερ, αλλά δεν έπιασε κορυφή, καθώς η Γουΐγκαν ισοφάρισε σε 2-2 στο 81' με αυτογκόλ του Σκιλασί, αν και με 10 παίκτες. Η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες, 8η ήττα-ντροπή για την Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ" από την ουραγό, Γουλβς.Οι "μπλε" επικράτησαν με 1-0 της Μπόλτον στο "Στάμφορντ Μπριντζ" χάρη στο 8ο φετινό γκολ του Φλοράν Μαλουντά στο 61' σε κενό τέρμα από πάσα του Ντρογκμπά.




Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Τσέλσι στο πρωτάθλημα μετά από σερί 6 αποτυχίες, ματς στα οποία μετρούσε 3 ήττες και 3 ισοπαλίες, ενώ με αυτήν την επιτυχία διατηρήθηκε στην 4η θέση, πάνω από την Τότεναμ.


Στο "DW Stadium" η Γουΐγκαν άνοιξε το σκορ στο 18' με το πέναλτι του Γουότσον, ο Αρσάβιν απάντησε στο 39' με εξαιρετικό γυριστό και την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Μπέντνερ στο 44' με κοντινό πλασέ.



Στο 78' ο Ν'Ζογκμπιά αποβλήθηκε για... κουτουλιά στον Γουΐλσιρ και η Άρσεναλ φάνταζε κοντά στην νίκη που θα την έφερνε στην κορυφή μαζί με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, αλλά τελικά στο 81' ο Σκιλασί από κόντα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας για το τελικό 2-2.



Όσον αφορά στην Λίβερπουλ, γνώρισε την 8η ήττα της στο πρωτάθλημα σε 18 ματς, ενώ η ουραγός της βαθμολογίας, Γουλβς, με το γκολ του Γουάρντ στο 56' νίκησε μετά από 7 σερί ήττες (!), υποχρεώνοντας τους "κόκκινους" στην 2η ήττα τους στο "Άνφιλντ".



Ο Σωτήρης Κυργιάκος ήταν βασικός και μάλιστα έχει ευθύνη στο γκολ καθώς δεν κατάφερε αρχικά να διώξει προ του Γουάρντ και όταν έγινε νέα πάσα προς αυτόν απέτυχε να την κόψει.



Οι συνθέσεις



ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Αλ Χαμπσί, Ρόνι Σταμ (86' Μέινορ Φιγκερόα), Κάλντγουελ, Αλκαράς, Γκοουρί, Χένρι Τόμας, Ντιαμέ (72' ΜακΆρθουρ), Κλέβερλι, Γουότσον, Ν'Ζογκμπιά, Ρονταγέγκα.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Φαμπιάνσκι, Εμπουέ, Σκιλασί, Κοσιελνί, Σανιά, Ντενίλσον, Ροζίτσκι, Ντιαμπί (27' Γουΐλσιρ) (83' Γουόλκοτ), Αρσάβιν (82' Νασρί), Μπέντνερ, Σαμάκ.

*78' κόκκινη Ν'Ζογκμπιά



ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Μποζίνγκουα (90' Πάουλο Φερέιρα), Ιβάνοβιτς, Τέρι, Άσλεϊ Κοουλ, Εσιέν, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Μαλουντά, Ανελκά (90' Σαλομόν Καλού), Ντρογκμπά.

ΜΠΟΛΤΟΝ: Γιαασκελάινεν, Ρίκετς, Γκάρι Κέιχιλ, Νάιτ, Πολ Ρόμπινσον, Χόλντεν (82' Μαρκ Ντέιβις), Μουαμπά, Ροντρίγκο (78' Κλάσνιτς), Μάθιου Τέιλορ (78' Μαρτίν Πετρόφ), Κέβιν Ντέιβις, Ελμάντερ.



ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Γκλεν Τζόνσον, Κυργιάκος, Σκρτελ, Κοντσέσκι (73' Φάμπιο Αουρέλιο), Λούκας, Τζέραρντ, Ραούλ Μεϊρέλες (73' Τζο Κόουλ), Κάιτ, Ν'Γκογκ (62' Μπάμπελ), Τόρες.

ΓΟΥΛΒΣ: Χένεσεϊ, Ζουμπάρ, Στίρμαν, Μπέρα, Ελοκομπί, Μιλίγιας, Χαντ, Τζάρβις (89' Έντουαρντς), Φόλεϊ, Γουάρντ (78' Στίβεν Φλέτσερ), Ίμπανς-Μπλέικ.









πηγή:www.sports24.gr

1 σχόλιο:

  1. KΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ *★ 。*
    ˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛..♥ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2011♥
    ˛. (´• ̮•)*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____ ˛* ˛**★* 。*˛.*.★*
    .°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
    *(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ *.*

    ΑπάντησηΔιαγραφή