Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Συγκάτοικοι συμπολίτισσες...

Το 2011 θα βρει ισόβαθμες στην κορυφή την Μάντσεστερ Σίτι με την Γιουνάιτεντ, καθώς η τελευταία ισοφαρίστηκε στο 89' από την Μπέρμιγχαμ σε 1-1, ενώ οι "πολίτες" νίκησαν με 4-0 την Άστον Βίλα, χάρη σε χατ-τρικ του Μπαλοτέλι.Με το 14ο γκολ του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ η ManUtd προηγήθηκε στο "Σεντ Άντριους", αλλά ο Λι Μπόιερ στο 89' κατάφερε να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους.



Ο Βούλγαρος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και άνοιξε το σκορ στο 58' με σουτ μέσα από την περιοχή στην κλειστή γωνία, μετά από πάσα του Γκίμπσον.Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος είχε και δοκάρι στο 61' όπως και ο Ράιαν Γκιγκς στο 18', ενώ ο Μπόιερ στο 89' στάθηκε τυχερός και βρέθηκε μόνος με τον Φαν ντερ Σαρ και τον πλάσαρε από κοντά, με την μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του Ολλανδού.



Στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ", ο Μπαλοτέλι σκόραρε τις δύο από τις τρεις φορές με πέναλτι για τους "πολίτες", ενώ το άλλο τέρμα τους πέτυχε ο Τζόλεον Λέσκοτ.



Πάντως, στην κορυφή στο τέλος του 2010 μπορεί μαζί με τις ομάδες του Μάντσεστερ να βρεθεί και μία τρίτη, η Άρσεναλ, αν νικήσει την Γουΐγκαν την Τετάρτη.



Η Τότεναμ νίκησε με 2-0 την Νιούκαστλ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" με τα εκπληκτικά γκολ με διαγώνια σουτ από τους Άαρον Λένον και Γκάρεθ Μπέιλ στοι δεύτερο ημίχρονο, ενώ ενδιάμεσα είχε αποβληθεί ο Γιουνές Καμπούλ.



Την πρώτη της εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη η Σάντερλαντ, καθώς έχασε με 0-2 από την Μπλάκπουλ στο "Στέιντιουμ οφ Λάιτ", με τον DJ Κάμπελ να πετυχαίνει και τα δύο γκολ.



Έτσι, η μοναδική ομάδα που δεν έχει ηττηθεί στην έδρα της είναι πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία γενικά δεν έχει ήττα στο πρωτάθλημα.








πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου