Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Έκανε... οχτάρια η Λεβάντε από την Ρεάλ!

Η Λεβάντε "ζαλισμένη" από το 8-0 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" έφυγε από τη Μαδρίτη, κάνοντας... οχτάρια! Χατ-τρικ από τους Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο.
Όπως ξεκίνησε έτσι και τελείωσε η αναμέτρηση μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λεβάντε. Πώς; Με το να σκοράρει η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο απέναντι στη Λεβάντε, η οποία δεν ήταν ικανή ούτε καν να... προπονήσει τους "αστέρες" της Ρεάλ.



Ο επαναληπτικός αγώνας στις 5 Ιανουαρίου είναι περιττό να πούμε ότι θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για να ξεκουραστούν οι βασικοί παίκτες και να παίξουν ποδοσφαιριστές της δεύτερης ομάδας.Στο 6' ο Μπενζεμά άνοιξε τον χορό των τερμάτων, ενώ ο Γάλλος έβαλε ακόμα δυο γκολ στο 31' και το 68'. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο που σκόραρε και εκείνος τρεις φορές. Οι Εζίλ και Λεόν ήταν οι δύο άλλοι παίκτες της "βασίλισσας" που βρήκαν δίχτυα.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:


Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Λασ. Ντιαρά, Πέπε, Αλμπιόλ, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Γκρανέρο (74' Μ. Ντιαρά), Ντι Μαρία, Εζίλ (89' Πέδρο Λεόν), Ρονάλντο, Μπενζεμά (77' Μοράτα)

Λεβάντε: Μουνούα, Τσέρα, Μπαγεστέρος, Ρομπουστέ, Ντελ Ορνο, Σέρτζιο (57' Σουάρεθ), Τόρρες, Μουνιόθ, Παγιάρδο, Χουάνλου (69' Βάλντο), Καϊσέδο (46' Στουάνι)


Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να νικήσει την Εσπανιόλ χάρη στο γκολ του Πορτογάλου μέσου, Σιμάο. Μάλιστα αυτό είναι και το τελευταίο τέρμα που σημειώνει ο διεθνής άσος με την φανέλα των "ροχιμπλάνκος", καθώς αναμένεται να μετακομίσει στην Τουρκία για την Μπεσίκτας.









πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου