Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Όρθια στο "Καμπ Νόου" η Μπιλμπάο

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε παλικαρίσιο 0-0 στην έδρα της Μπαρτσελόνα στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων για τους "16" του Κυπέλλου, και η πρόκριση στα προημιτελικά θα κριθεί πλέον σε ματς ρεβάνς στο "Σαν Μαμές".Η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα είχε για ένα ακόμα παιχνίδι τη συντριπτική υπεροχή όσον αφορά στην κατοχή της μπάλας (κοντά στο 70-30) όμως της έλειπαν οι πολύ γρήγοροι αυτοματισμοί ελέω των αρκετών νέων προσώπων στο αρχικό σχήμα, με αποτέλεσμα οι Βάσκοι να καταφέρουν με το δυναμικό παιχνίδι τους να διατηρήσουν απαραβίαστη την εστία τους.
Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα ο τεχνικός των πρωταθλητών Ισπανίας αποφάσισε να ρίξει το "βαρύ πυροβολικό" του στο ματς, με τον Μέσι να μπαίνει στο γήπεδο στο 53' αντί του Κεϊτά και τον Βίγια να αντικαθιστά στο 62' τον Μπόγιαν, όμως ούτε αυτοί κατάφεραν να σκοράρουν στην εστία του Ιραϊθόθ.Να σημειωθεί πως οι Βάσκοι έγιναν μόλις η δεύτερη ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν που κατάφερε να μην δεχτεί γκολ από τη Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις, μετά το 2-0 της νεοφώτιστης Έρκουλες μέσα στο "Καμπ Νόου" στη 2η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν.
Ανοιχτούς λογαριασμούς για την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας άφησαν πάντως και η Κόρδομπα με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, καθώς αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο "Αρκάνχελ".
Οι "ντεπορτιβίστας" άνοιξαν το σκορ στο 17' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρίκι, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 70' από τον Ντίαθ.
Στο ντέρμπι της βραδιάς, στο "Μεστάγια", Βαλένθια και Βιγιαρεάλ έμειναν στο 0-0, με το "κίτρινο υποβρύχιο" να αποκτά ελαφρύ προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.







πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου