Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Κλειστό το ΟΑΚΑ με Ολυμπιακό Βόλου

Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, που θα εκτίσει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, το ερχόμενο Σάββατο (τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος) τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός, από την πειθαρχική επιτροπή της Superleague. Ταυτόχρονα, η "πράσινη" ΠΑΕ θα πληρώσει και 82.000 ευρώ πρόστιμο. Όλα αυτά για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Νωρίτερα στην εκδίκαση της υπόθεσης είχε υποστηρίξει ότι τα επεισόδια δεν είχαν σχέση με τους οπαδούς της.
Όπως τόνισε ο δικηγόρος του "τριφυλλιού", κ. Κάρμης εκείνοι που προκάλεσαν τα επεισόδια πήγαν το ΟΑΚΑ με μολότοφ και επιτέθηκαν και στην μπουτίκ της ομάδας.
Εξάλλου ο επιχειρησιακός διευθυντής της "πράσινης" ΠΑΕ, κ. Μπέτσος που κατέθεσε ως μάρτυρας αναφερόμενος στα επεισόδια επεσήμανε ότι έγιναν από κάποιους που εισέβαλαν στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου και συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις της αστυνομίας ενώ οι οπαδοί που βγήκαν έξω από το ΟΑΚΑ δεν ενώθηκαν με εκείνους αλλά βγήκαν για να αναπνεύσουν από τα καπνογόνα, είτε από περιέργεια για όσα γίνονταν.
Τα επεισόδια κρίθηκαν, όπως σημείωνε το κατηγορητήριο (εκτεταμένα) και για αυτό το λόγο επιβλήθηκε η ποινή της μίας αγωνιστικής. Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση πάρθηκε με ψήφους 2-1, ενώ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταθέσει έφεση.





πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου