Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΛΑΤΣΙΟ-ΙΝΤΕΡ

Η Λάτσιο ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με την Ίντερ, καθώς επικράτησε με 3-1 στην Ρώμη και έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας την Μίλαν.Οι "αετοί" έδειξαν από τα πρώτα λεπτά τις... άγριες διαθέσεις τους και δεν άργησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ.
Στο 26' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και αναστάτωση στην άμυνα της Ίντερ, ο Μπιάβα κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή θέση και να... βάλει φωτιά στο Ολίμπικο.
Η συνέχεια ήταν ανάλογη, αφού η ομάδα της Ρώμης, στο 7ο μόλις λεπτό της επανάληψης (52'), διπλασίασε τα τέρματά της και έγινε το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.
Σκόρερ του δεύτερου τέρματος, ήταν ο Σάρατε, που με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ νίκησε τον πορτιέρο της Ίντερ και έφερε την ομάδα του ακόμη πιο κοντά στο τρίποντο.
Οι "νερατζούρι" πάντως δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και στο 74' ξαναμπήκαν στο παιχνίδια χάρη σε γκολ του πρώην... λατσιάλι, Γκόραν Πάντεβ. Ο Σκοπιανός σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή και πανηγύρισε αρκετά... προκλητικά (έδειξε το αυτί του) στους οπαδούς της πρώην ομάδας του.
Και εκεί που η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, πίεζε προκειμένου να πετύχει την ισοφάριση, ο Ερνάνες με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 89ο λεπτό, έκανε το 3-1 και έβαλε τέλος στα όνειρα των Μιλανέζων.
Το δοκάρι του Σνάιντερ στις καθυστερήσεις του ματς, ήταν μια καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να μειώσουν και να παλέψουν τα τελευταία δευτερόλεπτα, όμως δεν κατέληξε στα δίχτυα και έτσι το 3-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΛΑΤΣΙΟ: Μουσλέρα, Λίχτσταϊνερ, Μπιάβα, Αντρέ Ντίας, Ράντου, Μπρόκι, Μάουρι, Ματουζαλέμ, Ερνάνες (91' Μπρεσιάνο), Σάρατε (79' Λεντέσμα), Φλόκαρι (87' Ρόκι).

ΙΝΤΕΡ: Καστελάτσι, Ναταλίνο (81' Σαντόν), Λούσιο, Κόρντομπα, Σανέτι, Καμπιάσο, Στάνκοβιτς (36' Μότα), Μουντάρι (54' Άλιμπετς), Μπιαμπιανί, Σνάιντερ, Πάντεβ.







πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου