Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Χαλαρά η Σίτι, 4η η Τότεναμ

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε η Μάντσεστερ Σίτι στην αναμέτρηση με την Αστον Βίλα για την 20η αγωνιστική της Premier League. Οι «πολίτες» επιβλήθηκαν 4-0 των «βίλατζερς» στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ Στέιντιουμ», φτάνοντας τις τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και πέρασαν προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποφάσισε να ξεκουράσει τον Κάρλος Τέβες, ωστόσο του κενό του Αργεντίνου δε φάνηκε καθόλου, ελέω… Μάριο Μπαλοτέλι. Ο Ιταλός στράικερ έκανε χατ-τρικ (με δύο πέναλτι), ενώ άλλο ένα γκολ πρόσθεσε ο Τζόλεον Λέσκοτ για τη Σίτι, η οποία δεν απειλήθηκε καθόλου από τη Βίλα, που εξακολουθεί να… φλερτάρει επικίνδυνα με η ζώνη του υποβιβασμού.

Με νίκη συνέχισε και η Τότεναμ, κάμπτοντας την αντίσταση της Νιούκαστλ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με 2-0 και ανέβηκε στην πρώτη τετράδα της κατάταξης, αφήνοντας εκτός της Τσέλσι. Ο Λένον στο 57’ και ο Μπέιλ στο 81’ σημείωσαν τα γκολ της ομάδας του Χάρι Ρέντναπ, η οποία μάλιστα έπαιζε με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο ημίωρο, λόγω αποβολής του Γιουνές Καμπούλ στο 65’.

Στα υπόλοιπα ματς, η εκπληκτική Μπλάκπουλ πέρασε και από το «Στάδιο του Φωτός», νικώντας 2-0 τη Σάντερλαντ, χάρη σε δύο γκολ του Ντι Τζέι Κάμπελ, ενώ η Μπλάκμπερν σημείωσε την πρώτη νίκη της μετά την απομάκρυνση του Σαμ Αλαρνταϊς από τον πάγκο της, επικρατώντας 3-1 της Γουέστ Μπρομ μέσα στο «Χόθορνς». Τέλος, σπουδαίο «διπλό» πανηγύρισε και η Φούλαμ στο «Μπριτάνια» της Στόουκ με 2-0, «ρεφάροντας» έτσι για την ήττα από τη Γουέστ Χαμ την περασμένη Κυριακή στο «Κρέιβεν Κότατζ».









πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου