Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Καβάλα - Ατρόμητος: 1-1

Καβάλα και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 στο "Ανθή Καραγιάννη" σε ένα παιχνίδι όπου είχε καλό θέαμα και πολλά παράπονα από την διαιτησία. Πέναλτι ζήτησε ο Ατρόμητος στο τέλος.
Το παιχνίδι τα είχε όλα. Όμορφα γκολ, καλό θέαμα, παράπονα από την διαιτησία, αποβολές, γρήγορο ρυθμό και λίγα φάουλ.



Ο Ατρόμητος βέβαια από την πλευρά του διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι του Αναστασάκου από τον Τόμασιτς, όμως η φάση ήταν πολύ δύσκολη...Η ομάδα της Καβάλας χωρίς τον Ντουγκλάο στην ενδεκάδα δεν κατάφερε να επανέλθει στις νίκες στο γήπεδο της, αφού ο Ατρόμητος πήρε παλικαρίσιο βαθμό.



Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι έχασαν φάσεις, όμως η Καβάλα ήταν καλύτερη. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους "Αργοναύτες" να είναι και πάλι το αφεντικό του ματς, όμως στα τελευταία 15 λεπτά ο Ατρόμητος πήρε τον έλεγχο του ματς.



Τελικά η ομάδα του Περιστερίου έφερε το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις του αγώνα με ένα γκολ του Σαγκανόφσκι. Το σκορ είχε ανοίξει ο Ογκμπέτσε με κεφαλιά.

Γήπεδο:
 "Ανθή Καραγιάννη"
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου)
Βοηθοί: Ευυμιάδης (Πιερίας), Φραγκιαδάκης (Δωδ/σου)
4ος: Σταθόπουλος (Αχαΐας)
Παρατηρητής: Χατζής (Καρδίτσας)

Συνθέσεις των δυο ομάδων

Καβάλα (Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Σιόντης, Χργκοβιτς, Τόμασιτς, Θεοδωρέλης, Ντιέ, Καρντόσο (Ντικρόκ 89'), Βουτσίσεβιτς, Ονουάτσι, Δρόσος, Ογκμπέτσε (Γιάννου 89').

Πάγκος: Βαγέχο, Πετκάκης, Ντικρόκ, Ναζλίδης, Γιάννου, Αυλωνίτης, Ελευθεριάδης.

Ατρόμητος (Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (Αναστασάκος 68'), Ολιβέιρα (Σαμπού 59'), Μπαζίνκσι, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Τάτος, Καραγκούνης (Μπρίτο 45'), Σαγκανόφσκι, Καμαρά.

Πάγκος: Καραγκιολίδης, Σαμπού, Αναστασάκος, Περόνε, Μπρίτο, Σαρμιέντο, Φαβάλι.

Σκόρερ: Ογκμπέτσε (52' κεφαλιά), Σαγκανόφσκι (90+ σουτ)

Κάρτες: Τόμασιτς (κίτρινη 56'), Αναστασάκος (κίτρινη 73'), Ογκμπέτσε (κίτρινη 88'), Χργκοβιτς (κίτρινη 90+'),

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου