Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Τυχερή για την Ξάνθη η 13η αγωνιστική! Οι Ακρίτες πήραν τη νίκη με 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου και τον ξεπέρασαν στον βαθμολογία χάρη στην έμπνευση του Μαρσελίνιο στο 57΄!
Οι Βολιώτες έχασαν ευκαιρίες που δε χάνονται πριν και μετά το γκολ του Βραζιλιάνου και ουσιαστικά αυτό πλήρωσαν στα Πηγάδια που με τον Νίκο Παπαδόπουλο στην τεχνική ηγεσία ζουν μεγάλες πιένες.

Τρίτη σερί νίκη για την Ξάνθη με τον Έλληνα τεχνικό να παραμένει αήττητος έχοντας και μια ισοπαλία στην Κέρκυρα. «Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού», όμως ο Παπαδόπουλος οδεύει προς μονιμοποίηση.


Οι Ξανθιώτες είχαν διάθεση για ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας με κύρια αιχμή τον Μαρσελίνιο στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον δραστήριο Κιντάνα, Απείλησαν πρώτοι με τον Κατόνγκο στο 24΄ αλλά ο Γιακούποβιτς τον σταμάτησε έγκαιρα. Ο Ολυμπιακός Βόλου βέβαια απάντησε με τον Καπετάνο να στέλνει άουτ τη μπάλα στο 37΄ από εξαιρετική θέση. Αυτές ήταν και οι δύο καλύτερες φάσεις του πρώτου ημίχρονου με την Ξάνθη να «φωνάζει» πάντως για κόκκινη κάρτα στον Ψυχογιό σε μαρκάρισμα πάνω στον Μαρσελίνιο.
Οι Ερυθρόλευκοι είχαν καλύτερη εκκίνηση και στο δεύτερο μέρος με τον Νίκο Παπαδόπουλο να αντικαθιστά τον Κιντάνα με τον Σουάνη κάνοντας την ομάδα του πιο επιθετική με δύο φορ.
Ο Μάρτιν απώλεσε δύο σημαντικές ευκαιρίες καθώς δε μπόρεσε να νικήσει τον Λυμπερόπουλο με ισάριθμές κεφαλιές. Ο Μαρσελίνιο όμως σημάδεψε σωστά στο 57΄ για το 1-0 και η Ξάνθη δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα παρότι δέχθηκε αφόρητη πίεση από τους Βολιώτες με αμέτρητες ευκαιρίες.



Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου 1-0
57΄ Μαρσελίνιο

Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Φλίσκας, Βάλλας, Κωστούλας, Τσουμάνης, Μαρσελίνιο (90΄ Μπέρτος), Αντεφέμι, Κατόνγκο, Κιντάνα (46΄ Σουάνης), Κομεσίδης, Έλινγκτον (69΄ Στρμπα) 
Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Τομάς (62΄ Σολάκης), Σανκαρέ, Καπετάνος (82΄Πλιάγκας), Μάρτιν Χουάν, Αλβάρεζ, Ζαραδούκας, Ψυχογιός, Ουμπίντεζ, Κάστρο, Φρανγκιπάνε (58΄ Μπρέσκα)
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Κίτρινες κάρτες: Φλίσκας – Ψυχογιός, Τομάς, Ζαραδούκας
Κόκκινες κάρτες: Ψυχογιός




πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου