Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΜΙΛΑΝ-ΑΓΙΑΞ 0-2

Ο Αγιαξ "καιγόταν" για το τρίποντο, έτσι ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Europa League και το κατέκτησε, επικρατώντας της Μίλαν με 2-0.


Η ιταλική ομάδα ούσα αδιάφορη είχε εξασφαλίσει την πρόκριση, ενώ δεν μπορούσε να "χτυπήσει" την πρώτη θέση.

Η ολλανδική ομάδα μέσα σε εννιά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πετύχει δύο γκολ και να "κλειδώσει" τη νίκη, η οποία δεν της χρειάστηκε για να κατακτήσει την Τρίτη θέση, καθώς η Οσέρ γνώρισε τη συντριβή στο Μπερναμπέου και έμεινε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ντε Ζέου στάθηκε τυχερός στο 57' , αφού μετά από κόντρες η μπάλα του στρώθηκε και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Αμέλια. Στο 66' ο Αλντερβάιρελντ με εκπληκτικό σουτ νίκησε τον Ιταλό γκολκίπερ και έγραψε το τελικό 2-0.
Γήπεδο:
 "Σαν Σίρο"
Διαιτητής: Κλάους Μπο Λάρσεν (Δανία)
ΜΙΛΑΝ (Μάσιμο Αλέγκρι): Αμέλια, Μπονέρα, Τιάγκο Σίλβα, Γέπες, Αντονίνι, Αμπροζίνι (63΄ Ιμπραϊμοβιτς), Πίρλο, Φλαμινί (26΄ Μπόατενγκ), Ζέεντορφ, Ροναλντίνιο, Ρομπίνιο (76΄ Μέρκελ)
ΑΓΙΑΞ (Μάρτιν Γιολ): Στεκέλενμπουργκ, Φαν ντερ Βίλ, Αλντερβάιρελντ, Φερντόνγκεν, Εμάνουελσον, Ντε Τζέουβ (82΄ Λίντγκρεν), Ερικσεν, Ενό, Σουλεϊμάνι, Σουάρες (+90΄ Ταϊνιο), Ντε Γιονγκ (84΄ Ελ Χαμνταουϊ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου