Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 0-1

Ο ασθενής (Παναθηναϊκός) απεβίωσε! Οι «πράσινοι» στο ματς με τον Ολυμπιακού Βόλου, στο οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0, επιβεβαίωσαν για ακόμα ένα παιχνίδι ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ζωής στην ομάδα. Οι παίκτες είχαν τα μαύρα τους τα χάλια, ο κόσμος ξέσπασε για τρίτο συνεχόμενο ματς και αυτή τη φορά με τον χειρότερο τρόπο! Κυριολεκτικά κυνηγημένοι έφυγαν παίκτες και Φερέιρα, αφού ο κόσμος έκανε "ντου" στον αγωνιστικό χώρο και ξέσπασε κατά δικαίων και αδίκων!

Μπήκε μέσα στο γήπεδο και κυνήγησε τους παίκτες και τον προπονητή! Το 4-3-3 του Ζεσουάλδο Φερέιρα όχι μόνο δεν άλλαξε την εικόνα του «τριφυλλιού», αλλά μπέρδεψε και τους παίκτες, που δεν ήξεραν τι κάνει ο καθένας στο γήπεδο!

Kαι μετά το τέλος του αγώνα, περίπου 200 οπαδοί μπήκαν με την αστυνομία να είναι απούσα και άρχισαν να τρέχουν προς την πλευρά των παικτών του Παναθηναϊκού. Επεσαν ψιλές ενώ και κατά την έξοδο των παικτών, ακόμα και από τα επίσημα του Σταδίου έπεσαν βροχή τα αντικείμενα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Και οι οπαδοί ξέσπασαν στους πάγκους αλλά και σε μπάλες που έβρισκαν μπροστά τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου