Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ 0-1

Ακολούθησε τα βήματα του προκατόχου του και στο ντεμπούτο του ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Νέα Σμύρνη. Η Κέρκυρα με την γνωστή αποτελεσματικότητά της επικράτησε 1-0 του Πανιώνιου που μετά από δύο νίκες, έριξε ξανά τις ασφάλειες και το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο. Ο Ακης Μάντζιος με το γνωστό 4-5-1 των δύο αμυντικών χαφ (Τσότσαλιτς-Αναστασόπουλος) είχε στις πτέρυγες τους Γουδουλάκη-Κουκετς που εναλλάσσονταν σε βοήθεια του Ριέρα. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς κράτησε το πετυχημένο σχήμα του Τεννέ με την διάταξη σε 4-2-3-1.
Γενικά ο Πανιώνιος σε όλο το πρώτο μέρος φάνηκε ασύνδετος, αδούλευτος και μία ομάδα που μάλλον δεν έχει ξαναπαίξει μαζί. Αντίθετα η Κέρκυρα παρά την φυγή Τεννέ, κράτησε τα στοιχεία της, σοβαρότητα και πειθαρχία. Όσο για αποτελεσματικότητα από τους «Φαίακες»; Μα στην πρώτη καλή φάση σκόραραν… Η αμυντική γραμμή των γηπεδούχων δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, ενώ στο κέντρο Μακρής και Στολτίδης κατατρόπωσαν τους Σάμαρη και Αναστασόπουλο που έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια.

Ο Μάντζιος βλέποντας τα χάλια θυμήθηκε τον Μπόσκο Μπάλαμπαν και τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο για να βγάλει το «φίδι από την τρύπα», ενώ στο 57΄ έβγαλε τον ανύπαρκτο Κούκετς και πέρασε τον Σαλαλί. Παρά τις αλλαγές οι «κυανέρυθροι» δεν μπορούσαν να σταυρώσουν ευκαιρία.

Ο Σάμαρης συνέχιζε να έχει κάκιστη απόδοση και ο Μπάντοβιτς θέλησε να δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα στην μεσαία γραμμή του Πανιώνιου, αφού απέσυρε τον Φλαβίνιο και έβαλε τον Παρασκευαίδη με στόχο να ελέγξει πλήρως τις όποιες δημιουργικές τάσεις του αντίπαλου. Η Κέρκυρα που δεν αξιώθηκε να χτίσει μία ευκαιρία της προκοπής στην επανάληψη, στο τελευταίο 20λεπτο οπισθοχώρησε επικίνδυνα και έδωσε χώρο στον Πανιώνιο.





πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου