Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Tottenham's come back

Η Τότεναμ έχανε με 0-2 στο ημίχρονο, αλλά κατάφερε με τέρματα των Μπέιλ, Φαν ντερ Φάαρτ και Καμπούλ να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να νικήσει την Άρσεναλ με 3-2 μέσα στο "Έμιρεϊτς".Το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου ξεκίνησε ιδανικά για τους "κανονιέρηδες", καθώς άνοιξαν το σκορ στο 9' με τον Σαμίρ Νασρί και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 27' με τον Μαρουάν Σαμάκ.
Η Τότεναμ κατάφερε να αντιδράσει στο 50' με τον Γκάρεθ Μπέιλ και να ισοφαρίσει με την εκτέλεση πέναλτι του Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ στο 67' (το πέναλτι έκανε ο Φάμπρεγκας με χέρι).Στο 78' η Άρσεναλ έφτασε κοντά στο να πάρει ξανά το προβάδισμα, αλλά ο Εουρέλιο Γκόμες απέκρουσε εντυπωσιακό το πλασέ του Φάμπρεγκας και μετά το κόρνερ, από την σέντρα του Φαν Πέρσι, ο Κοσιελνί αστόχησε από κοντά με κεφαλιά.Οι "σπερς" ολοκλήρωσαν την σπουδαία ανατροπή στο 86', με τον κεντρικό αμυντικό, Γιουνς Καμπούλ, να σκοράρει με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Φαν ντερ Φάαρτ.Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Τότεναμ επί της συμπολίτισσάς της από το 1993, ενώ δεν άφησε να ανέβει στην κορυφή, έστω και για λίγες ώρες, μέχρι να ολοκληρωθεί το ματς της Τσέλσι αργότερα.


ΑΡΣΕΝΑΛ: Φαμπιάνσκι, Σανιά, Σκιλασί, Κοσιελνί, Κλισί, Ντενίλσον, Σονγκ, Νασρί (77' Ροζίτσκι), Φάμπρεγκας, Αρσάβιν (77' Γουόλκοτ), Σαμάκ (68' Φαν Πέρσι).

ΤΟΤΕΝΑΜ: Εουρέλιο Γκόμες, Χάτον, Γκαλάς, Καμπούλ, Ασού-Εκοτό, Τζίνας, Μόντριτς, Λένον (46' Ντεφόε), Μπέιλ, Φαν ντερ Φάαρτ (87' Παλάσιος), Παβλιουτσένκο (73' Κράουτς).





πηγή:www.sports24.gr

1 σχόλιο:

  1. sto xali-gkaliiiii...mikroi megaloi....empros sti pista..elate pali...min stamatate mi oute gia mia stigmi to xali gkaliiii....ntimiiiii wow..... i can't believe it!

    ΑπάντησηΔιαγραφή