Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

To be continued...

Ένα σαρανταπεντάλεπτο διήρκησε ο αγώνας του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό αφού οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην πόλη του Ηρακλείου μετέτρεψαν τον αγωνιστικό χώρο του Παγκρήτιου σε λιμνοθάλασσα και τον κατέστησαν ακατάλληλο για να παιχτεί ποδόσφαιρο. 
Ο διαιτητής της αναμέτρηση Γιάχος, αν και το γήπεδο ήταν ακατάλληλο και σε κακή κατάσταση πολύ πριν την έναρξη του παιχνιδιού, πήρε την απόφαση να το ξεκινήσει. Και αυτό γιατί η Αστυνομία του Ηρακλείου είχε ενημερώσει τη Super League τις ομάδες και τους διαιτητές ότι εάν αναβάλλονταν το ματς δεν θα επέτρεπαν να διεξήχθη αύριο λόγο των εκλογών τι στιγμή μάλιστα που στο Ηράκλειο και δήμαρχο επέλεξαν αλλά και περιφερειάρχη από την πρώτη Κυριακή.
Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου όμως και ενώ οι καιρικές συνθήκες δεν είχαν αλλάξει με τη βροχή να πέφτει δυνατά και ακατάπαυστα, ο κύριος Γιάχος ζήτησε να καθαριστεί από τα νερά ο αγωνιστικός χώρος για να διαπιστώσει αν τελικά είναι κατάλληλος για να συνεχιστεί το ματς. Το γήπεδο ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το πρώτο ημίχρονο αλλά ο Γιάχος είχε αποφασίσει να το διακόψει και να το συνεχίσει αύριο...


πηγή:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου