Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

H Σαχτάρ άναψε φωτιές στον 8ο όμιλο

H Aρσεναλ προηγήθηκε στο Ντόνετσκ της Σαχτάρ, όμως το γκολ που πέτυχε στο 10' ο Γουόλκοτ, δεν ήταν αρκετό για να της χαρίσει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας. Πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα (28') ο Τσιγκρίνσκι με κεφαλιά (και τη βοήθεια του Ίστμοντ) έφερε το ματς στα ίσα. 
Τα... χειρότερα για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ήρθαν δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όταν ένας πρώην "κανονιέρης", ο Εντουάρντο, σκόραρε και πάλι εις βάρος της πρώην ομάδας του και έδωσε το προβάδισμα στο ουκρανικό "συγκρότημα" το οποίο οι παίκτες του Μιρτσέα Λουτσέσκου διαφύλαξαν μέχρι το τέλος.
Με τη νίκη της αυτή η Σαχτάρ μπήκε στο "κόλπο" της κατάκτησης της πρώτης θέσης, έβαλε σε "μπελάδες" την Αρσεναλ, ενώ πλέον και η Μπράγκα είναι σε απόσταση "βολής".
Τη δεύτερη νίκη της στη φάση των ομίλων πέτυχε η Μπράγκα, η οποία επικράτησε και πάλι της Παρτιζάν, αυτή τη φορά με 1-0 στο Βελιγράδι. Πλέον η πορτογαλική ομάδα έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Europa League και μπορεί να διεκδικήσει το ένα από τα δύο εισιτήρια της φάσης των "16" του Champions League. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 35' ο Μοϊσές.
Σε ότι αφορά την ομάδα του Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς, γνώρισε την τέταρτή της ήττα σε ισάριθμους αγώνες κάτι που σημαίνει ότι οι δύο επόμενοι αγώνες της, δεν έχουν ουσιαστικό ενδιαφέρον αφού έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια κάθε ευρωπαϊκής διοργάνωσης...


πηγή:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου