Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Πήρε το "clasico" η Παρί Σ.Ζ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια την Μαρσέιγ, επικρατώντας με 2-1 χάρη στα γκολ των Μεβλούτ Ερντίντς και Γκιγιόμ Οαρό και ανέβηκε στην 3η θέση.Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9' με τον Μεβλούτ Ερντίντς από κοντά. Για την ακρίβεια η μπάλα χτύπησε πάνω στον Τούρκο, έπειτα από σουτ του Νενέ και ασταθή απόκρουση του Μανταντά.
Από τον Νενέ δημιουργήθηκε και το 2-0 στο 19' με τον Βραζιλιάνο να κάνει φανταστική ασίστ στον Γκιγιόμ Οαρό με "σκαφτή" μπαλιά, να τον βγάζει στην περιοχή τετ-α-τετ με τον Μανταντά και τον διεθνή Γάλλο στράικερ να μην αστοχεί για το 2-0.Μόλις 3 λεπτά αργότερα η Μαρσέιγ κατάφερε να αντιδράσει και να μειώσει σε 2-1 με το κοντινό πλασέ του Λούτσο Γκονσάλες, έπειτα από γύρισμα του Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ και απόκρουση του Απουλά Εντέλ.Η Μαρσέιγ έχασε έτσι την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή, καθώς η Λιλ στο "Μετροπόλ" νίκησε με 3-1 την πρωτοπόρο, Μπρεστ, υποχρεώνοντάς την στην πρώτη της ήττα μετά 8 ματς.


ΠΑΡΙ: Εντέλ, Ζαλέ, Αρμάν, Σακό, Τιενέ, Σαντόμ, Μακελελέ, Ζιουλί (69' Μποντμέρ), Νενέ, Οαρό, Μεβλούτ Ερντιντς (69' Λουϊντουλά).

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ντιαβαρά, Χέινσε, Ταΐβο, Καμπορέ (46' Αμπριέλ), Λούτσο Γκονσάλες, Μπενουά Σεϊρού, Ρεμί (79' Μπραντάο), Βαλμπουενά (75' Αντρέ Αϊέου), Ζινιάκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου