Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Φερέιρα: "Χαρούμενος που υπέγραψα"

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού. Ο Πορτογάλος τεχνικός τα βρήκε σε όλα με τον Νικόλα Πατέρα, με τον οποίο απόψε θα παρακολουθήσει το παιχνίδι του "τριφυλλιού" με τον Ηρακλή. "Χαρούμενος που υπέγραψα", δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, διάρκειας 1,5 έτους.

Ο 64χρονος τεχνικός το πρωί του Σαββάτου είχε συνάντηση με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας. Αφού ολοκλήρωσαν τις όποιες συζητήσεις είχαν (διευθέτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους), στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο γραφείο του Νικόλα Πατέρα στο Κολωνάκι, προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ζεσουάλδο Φερέιρα και Νικόλας Πατέρας τα είπαν για περίπου 1,5 ώρα και στη συνέχεια αφού υπέγράφη το συμβόλαιο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι ο πρώην τεχνικός της Πόρτο και της Μάλαγα πιάνει δουλειά από την Κυριακή.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Ζεσουάλντο Φερέϊρα ο οποίος αναλαμβάνει απο αύριο τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια 1,5 έτους".

Βγαίνοντας από το γραφείο του, ο Νικόλας Πατέρας απέφυγε να πει πολλά λόγια: "Θα κατέβει σε λίγο ο προπονητής να σας κάνει μια δήλωση. Θα δούμε μαζί το παιχνίδι. Έχω πάρα πολύ καλές εντυπώσεις είναι ένας δοκιμασμένος προπονητής και πιστεύω ότι θα προσφέρει στην ομάδα μας", τόνισε χαρακτηριστικά.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν, τόνισε: "Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο που μου αφιερώσατε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το συμβόλαιο που υπογράψαμε με τον πρόεδρο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα στον παναθηναϊκό. Ο στόχος μου είναι να κάνω καλή δουλειά. Απόψε μετά το παιχνίδι θα μιλήσω σε όλους τους δημοσιογράφους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου