Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Τέλος ο Νιόπλιας, με Γκμοχ στον πάγκο!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία του Νικόλα Πατέρα στο Κολωνάκι. Ο Νίκος Νιόπλιας αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και φεύγει σαν φίλος όπως τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του. Η... έκπληξη ακούει στο όνομα Γιάτσεκ Γκμοχ, που θα είναι ο προσωρινός αντικαταστάτης του Νιόπλια στον «πράσινο» πάγκο.

Ο προπονητής των επιτυχιών, κατά το παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, έχει να καθίσει σε πάγκο ομάδας από το 2003 (!), όταν ήταν προπονητής στον Ιωνικό.

"Αν και δεν μου αρέσουν αυτού του τύπου οι δηλώσεις, γιατί μου αρέσουν οι δηλώσεις πριν από το παιχνίδι ή μετά από το ματς. Αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Μετά από επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο, αποφασίσαμε την κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας μας", είπε ο Νίκος Νιόπλιας φεύγοντας από τα γραφεία του Νικόλα Πατέρα, συμπληρώνοντας "Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις. Αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαίρου".

Ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση να τον ξαναδούμε στον πάγκο του Παναθηναϊκού τόνισε: "Ποτέ δεν ξέρεις. Όσα φέρνεις το δευτερόλεπτο, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος".

Και ολοκλήρωσε τονίζοντας "Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την συνεργασίας μας".

Από την πλευρά του ο Κώστας Αντωνίου τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο και σαν ένα προπονητή και σαν ένα πολύ καλό φίλο. Του εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα για την καριέρα και την πορεία του. Όλοι μας στον Παναθηναϊκό και προσωπικά ο πρόεδρος. Λέμε ότι ο Νίκος πρέπει να αισθάνεται πάντα ευπρόσδεκτος στην Παιανία".


Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι έπειτα από συνάντηση του Προέδρου, κ. Ν. Πατέρα με τον προπονητή της ομάδας, κ. Ν. Νιόπλια, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ευχαριστούμε τον κ. Νιόπλια για την προσφορά του στην ομάδα και τη συμβολή του στην κατάκτηση του περσινού double και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Ο κ. Νιόπλιας, αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, την οποία ανταπέδωσα αφιερώνοντας πλήρως τις προσπάθειές μου στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου, αλλά και στην ιστορία της ομάδας, όπως η κατάκτηση του περσινού double και εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να επαναλάβει αντίστοιχες επιτυχίες και φέτος γιατί της αξίζει. Φεύγω σαν φίλος με την πεποίθηση ότι ενέργησα πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού και την αγωνιστική του επιτυχία».

"Είμαι στρατιώτης του Παναθηναϊκού και έτοιμος να προσφέρω όποτε μου ζητηθεί", η γραπτή δήλωση του Γιάτσεκ Γκμοχ.



πηγή:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου