Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Μάνατζερ Φερέιρα: "Συμφωνήσαμε με ΠΑΟ"

Τα θετικά μηνύματα τα οποία βγήκαν από τη συνάντηση των Αντωνίου και Φρέιτας με τον πρώτο υποψήφιο για την θέση του προπονητή στο "τριφύλλι" Ζεσουάλδο Φερέιρα, ήρθαν να επιβεβαιωθούν από δηλώσεις του μάνατζερ του Πορτογάλου τεχνικού.Ο Ζόρζε Μέντες δήλωσε στο πρακτορείο Lusa πως ο Φρέιτας συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου.
Όπως αναφέρει μάλιστα το σύνολο του πορτογαλικού τύπου, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί από την ελληνική ομάδα για να έρθει στη συνέχεια στη χώρα μας και να πιάσει δουλειά στον πάγκο του τριφυλλιού.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο 64χρονος τεχνικός φαντάζει ως φαβορί για να διαδεχθεί τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο των νταμπλούχων καθώς υπάρχει και η θερμή εισήγηση του Κάρλος Φρέιτας.
Ωστόσο στο πρόγραμμα των Αντωνίου και Φρέιτας είναι να συναντήσουν και τους άλλους δύο υποψήφιους, Πιέρο Γκασπερίνι και Πολ Λε Γκουέν, συνεπώς τίποτα ακόμα δεν μπορεί να αποκλειστεί.




πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου