Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Πρόκριση για τη Μπάγερν, ακολουθεί η Ρόμα

Σε "περίπατο" μετέτρεψε το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στη Ρουμανία με την Κλουζ η Μπάγερν. Οι "Βαυαροί" διπλασίσαν τις νίκες τους επί των αντιπάλων τους καθώς μετά το 3-2 στο Μόναχο επικράτησαν με 4-0 στο Κλουζ. 

Μεγάλος πρωταγωνιστικής της αναμέτρησης ήταν ο Μάριο Γκόμεζ, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ. Ο "super Mario", άνοιξε το σκορ στο 12', στο 24' διπλασίασε τα γκολ της Μπάγερν και στο 71' ολοκλήρωσε το επίτευγμά του. Στο 90' ο Μίλερ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της νίκης. Συναρπαστικό ματς πραγματοποιήθηκε στο "Σεντ Γιάκομπ Παρκ". Η Ρόμα πήρε εκδίκηση για την ήττα της από την ελβετική ομάδα στο "Ολίμπικο" πριν από δύο εβδομάδες, όμως δεν κατάφερε να καλύψει και τη διαφορά των γκολ στα μεταξύ τους ματς.
Οι "Ρωμαίοι" προηγήθηκαν με τον Μένεζ στο 16' και στο 26' ο Τότι με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματά τους. Ο Φρέι έβαλε τη Βασιλεία μέσα στο παιχνίδι στο 69', αλλά στο 76' ο Γκρέκο έδωσε εκ νέου "αέρα" δύο γκολ στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι. Το γκολ του Σακίρι στο 83' απλά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου